IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 9 май

9 май 2019 05 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Прекалената ви заетост може да стане повод за остри реплики у дома. Не споделяйте личните си проблеми с колегите. Някой отдавна чака сгоден случай да създаде интрига или да ви внуши подозрения относно любимия човек.

Телец

Действайте с умерено темпо, но не отлагайте нито една от задачите си. Постарайте се да довършите всичко, за което разполагате с нужните условия. Всяко струпване на работа за следващите дни може да създаде проблеми.

Близнаци

В състояние сте да удивите днес даже хора, които много добре ви познават. Професионалните занимания ще ви завладеят почти изцяло и ще вложите в тях цялата си енергия. За сметка на това събития от личен характер, които са повод за радост ще ви оставят безразлични. Осъзнайте се и подарете на близките си поне усмивка.

Рак

Ще се наложи да се занимавате с няколко различни дейности едновременно. Няма да сте напълно самостоятелни, а реакциите на част от другите участници може да не са съвсем коректни. Овладейте емоциите, за да не предизвикате прояви на враждебност.

Лъв

В текущата работа ще се натъкнете на затруднения, но е във възможностите ви да се справите. Нужна ви е само малко концентрация и последователност. Привечер ще имате прекрасната възможност да възстановите силите и настроението си в приятна компания.

Дева

Не са много нещата, с които ще се наложи да се съобразявате днес, което ще се отрази положително на настроението ви. Все пак не прекалявайте с прекалена откровеност, за да не навредите на авторитета си. Въздържайте се от коментари за работата на околните.

Везни

От една страна текущата ви работа ще изисква време и старание, но от друга ще ви отегчава и ще ви е трудно да се съсредоточите. Ще се наложи да търсите баланс между „искам“ и „трябва“, а както се знае равновесието не е най-силната ви страна. Като награда за положените усилия вечерта може да си организирате някакво развлечение.

Скорпион

Няма да се случат някакви кардинални житейски промени, но като цяло денят ще е динамичен. Ще се наложи да пренаредите програмата си, за да се отзовете на покана за важна среща или молба на приятел за помощ. И в двата случая впечатленията ще са интересни.

Стрелец

Или намалете контактите, или бъдете готови за изненади от страна на хората, с които общувате. Почти през целия ден ще имате усещането, че вие и събеседниците ви разговаряте на различни езици. Прекратете споровете преди да са се разгорещили, ако нямате желание да правите компромиси.

Козирог

Характеристиката на днешния ден ще е свързана с пътуване към непозната местност. Ако случайно не се наложи да тръгнете на път за уреждане на важни дела, то най-вероятно в част от свободното си време ще се занимавате с организацията на лично пътуване през някой от почивните дни. И в двата случая ще имате възможност да развихрите фантазията си.

Водолей

Дружелюбни сте, общителни и почти през целия ден ще си разговаряте с който ви се изпречи на пътя. Опитайте се да не споделяте чутото от един събеседник с всички останали, ще изглежда като пренасяне на клюки. Ако все пак не можете да се сдържите за една или друга интригуваща новина, то поне не я украсявайте.

Риби

Следобед или привечер ще се окажете на място, където се събират много хора с различни интереси. Може да не участвате в никаква инициатива, но ще завържете любопитни запознанства, които в последствие ще изиграят важна роля в някои ваши решения.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари