IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Girls on Tires: Пухкави ботуши

19 октомври 2018 07 30

Меки, топли, но компромис

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

След като ви представихме високите елегантни ботуши с ток и задължителните за всяка зима кубинки и техният еквивалент в гуми за автомобила, идва време да обърнем внимание и на любимите на всяка жена пухкави и меки ботуши.

Макар често да ги определят като тенденцията за „ugly shoes“, те покориха модните подиуми до такава степен, че буквално успяха да се наместят в гардероба на всяка дама.

Те са изключително меки, топли и удобни, а нестандартната им форма ги превръща в идеален завършек на спортна зимна визия.

Еквивалентът на ботушите тип Uggs при автомобилните гуми са сезонните Continental AllSeasonContact.

Компромис

По същия начин, по който и ботушите, тези гуми изискват определен компромис, тъй като могат да бъдат използвани в определени условия.

Ако с пухкавите ботуши не можем да си позволим да излезем при силен дъжд, тъй като меката им част вероятно ще пропуска вода, така и този модел гуми е идеален за пътувания в спокойно време до морето, например.

Минимум риск

Vision Zero или минимален риск на пътя важи с пълна сила за този модел гуми. Те имат забележително сцепление на снежни и мокри зимни пътища. Точно толкова сигурни са, колкото и меките ботуши, осигуряващи незаменима топлина за крака.

Освен това, трябва да отбележим изключително добрата спирачна ефективност на Continental AllSeasonContact на сухи и влажни летни пътища.

Така както през студените летни дни, отбелязващи края на сезона, можем да разчитаме на леките и удобни „ugly shoes“ за топлина и мекота.

Адаптирането на този модел мек ботуш към всички сезони е съпоставимо със забележителното сцепление и съединение на гумите, което позволява адаптацията към всеки един от годишните сезони.

Икономичност

Ако този тип ботуши спестяват средства на своята притежателка, то това определено се дължи на адаптивността им към сезоните.

По отношение на Continental AllSeasonContact, икономичността идва при горивото. Любопитен факт е, че 20% от разхода на гориво на автомобила се дължи на гумите. Затова ако искаме повече километри с един резервоар, трябва да изберем именно модел гуми с висок рейтинг за икономичност – като Continental AllSeasonContact.

В заключение можем да кажем, че тези меки и удобни обувки не са най-подходящите за големия сняг, а дори и за слънчевите зимни дни – винаги има по-добри опции.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари