IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Отслабването не трябва да е основната цел на фитнеса

25 май 2019 05 00

Съвети от Келси Уелс

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Келси Уелс е фитнес треньор и е доста популярна в социалната мрежа Инстаграм. Тя става известна след като публикува снимка, показвайки своя прогрес във фитнеса. В момента има повече от 2 млн. последователи и създава фитнес програми, които помагат на жените с тренировките. 

Келси се е заела да накара нежния пол да заобича фитнеса, но казва, че много от последователките ѝ не разбират каква е основната цел на упражненията. „Повечето хора не разбират, че трудът в залата не е за красота, а за здраве“, споделя треньорката. Тя смята, че дълго време хората са били заблуждавани относно целта на тренировките. „Не мисля, че те трябва да се приемат като наказание за някое нездравословно хапване“. 

 

 

Според Уелс е добре да имаш цели, които да преследваш, но те да не ти стават фикс идея. „Когато нещо се превърне в определящо за живота ти, никога няма да си доволен от резултатите. Винаги ще искаш още и още и постоянно ще си разочарован от постигнатото.“ Тя добавя, че е добре да се поставят малки цели, които да се постигат една по една и така да се върви към мечтаното постижение. 

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари