IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джими Кимел свали 11 кг с тази диета

24 юни 2018 10 45

Звездата се кълне, че работи безотказно

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Водещият Джими Кимел е сред най-заетите хора в телевизионните среди. Между воденето на Оскарите, грижите за семейството и изявите му в собственото му шоу, той почти няма време за себе си. Когато си звезда обаче, трябва да поддържаш визията си безупречна, без значение дали си мъж или жена.

Кимел веднъж призна, че е фен на „забранените храни“ като бургери, пържено и всякакви сладки неща, които консумирал без ограничения допреди няколко години. През 2010 той стигнал почти 100 кг на кантара и се ужасил. По това време на гости в шоуто му Jimmy Kimmel Live бил великият д-р Оз, който силно разкритикувал хранителния му режим. След предаването той дори му се обадил и му казал: „Притеснен съм за теб. Ти си млад мъж и трябва да се грижиш за собственото си здраве“, разказва Кимел пред сп. Men's Journal.

Това стреснало леко звездата и той се подложил на режим: през следващите 8 седмици диетата му включвала по 2 протеинови шейка и малка вечеря. После минал на стриктна диета от 2000 калории на ден. Резултатите били видими веднага.

След това Джими открил и диетата, която променила тотално живота му. А именно – режимът 5:2 – метод, който е любим на много звезди, сред които Бионсе и Бенедикт Къмбърбач. Какво представлява 5:2?

Пет дни в седмицата ядете, каквото желаете и останалите два се ограничавате до 500 калории на ден. В дните, в които е силно ограничен, водещият консумира основно кафе, краставици, белтъци, ябълки, овесени ядки и фъстъчено масло. Благодарение на нея, Кимел свалил още 11 кг и към днешна дата успява да задържи здравословните за него 82 кг.

Джими признава, че този режим му помага да се наслаждава на храната и да хапва, каквото му душа иска. Нерядко той качва снимки в социалните мрежи, в които демонстрира готварските си умения.

Лекарите обаче предупреждават, че тази диета не е за всеки! Хората, които имат диабет, слаба имунна система или са страдали от някакво хранително заболяване, не трябва да се подлагат на нея.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари