IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-добрите секс пози по време на цикъл

14 октомври 2016 15 00

Може да получите своя оргазъм от него дори в тези дни

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Когато месечният ви цикъл дойде, вероятно се чувствате подути и сърдити на целия свят. Нивата на естрогена и тестостерона в организма ви обаче се покачват, което дава отражение и на либидото ви.

„Много жени смятат, че повишеният кръвен поток и допълнителната лубрикация в този период на месеца правят секса още по-задоволителен“, сподели д-р Каръл Куин, сексолог в Good Vibrations.

Това неразположение обаче не е причина да се отказвате от секса, особено ако партньорът ви не е гнуслив. Ето и кои секс пози може да се окажат доста комфортни и приятни в тези дни от месеца:

Висока мисионерска

Легнете по гръб на висока повърхност като маса, плот, шкаф, така че нивото на слабините му да е на нивото на вашите. Качете краката си на раменете му. Поставете кърпа под таза си, за да ви е по-меко и която евентуално да попие червената течност.

Лъжички

Тази поза ви позволява да контролирате проникването, а и така той ще може да масажира гърдите ви, които вероятно са подути и се нуждаят от специално внимание. Според много лекари тази поза помага за облекчаване на болките по време на менструалния ви цикъл.

Изправена кучешка

Страхотна поза за под душа. Хем оставате чисти под водната струя, хем се отдавате на страстта си. Обърнете се към стената, поставете ръце на нея и леко присвийте коленете, за да ви е по-удобно докато партньорът ви върши своята работа.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари