IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Защо той не иска да се обвърже

25 юни 2014 14 45

Възможните причини, обясняващи поведението му

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Почти всяка жена е срещала мъж, който на пръв поглед е страхотен и би бил идеалното гадже. На второ четене обаче същият този мъж никога не би бил идеалното гадже поради простата причина, че той не желае да влиза в ролята на сериозен партньор. С други думи това е мъж, спадащ към групата на представителите на силния пол, които не желаят да се обвързват.

Ако вие самите се намирате в сходна позиция, може би търсите отговор на въпроса „Защо той не иска връзка?“. Шансът причината да не е във вас е много голям, така че си спестете самосъжаленията и упреците към себе си. Ето и възможните отговори:

1. Той не е готов за тази стъпка.

Това е едно от най-логичните и прости обяснения. Той може наистина да ви харесва, да си изкарвате страхотно, но да не желае отношенията ви да преминават на следващото ниво. Тук е моментът да се замислите заслужава ли си да го чакате да промени своето мнение и дали това изобщо ще се случи.

2. Той не си пада по вас.

Е, да, и този вариант съществува. Може би сте се влюбили лудо в някой човек, който обаче не ви откликва със същото. За вас може да бъде болезнено да приемете този факт, но колкото по-рано осъзнаете истината, толкова по-добре за вас самите.

3. Той има тежко минало.

Понякога и на мъжете им разбиват сърцата. Именно това може да се е случило с вашия любим. Най-вероятно и това е причината, заради която той не иска да се впуска отново в сериозна връзка. Мъжът просто се страхува отново да отвори сърцето си, за да не бъде разбито отново. Единият вариант е да се откажете от този човек и да продължите напред, а другият – да се опитате да му докажете, че вие сте различни.

4. Той харесва настоящото положение.

При някои мъже се случва така, че те се задоволяват и с по-простички неща. Той се наслаждава на времето, прекарано с вас и в някакъв смисъл не желае да разваля нещата, преминавайки към нещо по-сериозно. Обикновено това поведение се среща при по-младите мъже, които все още порастват. Има вариант той да промени мнението си след време, но не на 100%.

5. Той има лоши примери.

Понякога един мъж може да не иска да се обвърже, защото има само лоши примери около себе си. Провален брак на родителите му, мрънкащи и недоволни приятели. Тези неща са склонни да влияят върху психиката на мъжа, без дори той да се замисля особено над тях.

6. Той харесва статуса си на „необвързан“.

Ако срещнете такъв тип мъж – бягайте веднага. Не си мислете, че именно вие ще го накарате да размисли – не, че не съществува такава вероятност, но тя е изключително минимална. Обикновено тези неща се случват само по филмите. В случай, че вие искате връзка, значи определено няма какво да правите с този човек.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
Да не съм луд ? Толкова евтини жени ...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Archangel_87 ( преди 9 години )
Не че нещо но го казах преди няколко дена в подобна тема....Скъпи модератори на саита както казах следя прекрасния ви саит от сигорно от когато го има и не чета само в отсека за мъже а 90% от всичко което публикувате и тази статия се уверих за пореден път че я пише неспрваведлива жена..."Понякога и на мъжете им разбиват сърцата" Хаиде малко по-отворено мислене и по-либерално по такива теми стига само от гледната точка на жените. Пък и в гадната България 90% от времето е обратно БГ жените сте си 80% ***!!! 3:)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
ANONIMEN ( преди 9 години )
Анонимен ( преди 9 години )