IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кога „тя и той“ се превръщат в „те“

29 септември 2014 14 01

Знаците, че двама души са истинска двойка

Кадър от филма "Sex and the City"; Снимка: outnow.ch

Кадър от филма "Sex and the City"; Снимка: outnow.ch

Началото на всяка връзка е интересно. Жената и мъжът тепърва започват да се опознават и постепенно въвеждат половинката си в своя свят. Този процес може да продължи различно при всяка двойка. До момента, когато „тя и той“ не се превърнат в „те“. Едва тогава човек може да разбере със сигурност, че се намира в истинска връзка.

Ето и кои са признаците, по които може да познаете, че вече сте едно цяло със своя партньор:

1. Когато с любимия ви човек имате свои собствени шеги, които само двамата разбирате. Тези шеги никога не спират и правят всеки ваш ден прекрасен.

2. Когато вашият ден започва и завършва с половинката ви. Това не значи само физически, но и по всякакъв друг начин – да говорите по телефона, да си изпращате съобщения, да мислите за своя партньор преди да заспите. Всичко това се случва напълно естествено, тоест вие не се чувствате задължени да правите каквото и да е от тези неща. Вие просто ги желаете.

3. Когато неговото/нейното глуповато изражение е по-привлекателно за вас, отколкото тези на сексапилните звезди от срещуположния пол.

4. Когато чувствате половинката си близо до себе си, дори да ви разделят много километри.

5. Когато вашият партньор ви въздейства сексуално, дори без да е казал/а нещо конкретно в тази тематика. Едно простичко нещо може да ви накара да осъзнаете защо харесвате половинката си толкова много.

6. Когато толкова ви харесва да прекарвате времето си с този човек, че вие нямате против да го взимате на женските/мъжките си излизания. Освен това не се притеснявате, че той/тя ще развали обстановката.

7. Когато го/я търпите да пее, макар че звучи повече от ужасно.

8. Когато много добре осъзнавате кои са несъвършенствата на вашата половинка, но въпреки това продължавате да я обичате. Дори в известен смисъл за вас тези несъвършенства са нещо интересно, забавно и завладяващо.

9. Когато смело разкриете своята несигурност и уязвимост, и партньорът ви не злоупотребява с това.

10. Когато не изпитвате нужда да обяснявате любовта, просто защото я чувствате. В повечето случаи разбирате настроенията на другия, без да се налага да питате и да говорите.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари