IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 неща, които двойките не биха споделили с друг

26 март 2017 15 15

Макар че сме нация клюкарска, има неща, които е по-добре да останат скрити

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Ние сме нация, обсебена от споделянето. Социалните мрежи се умножават, а в тях може да намерите всякаква информация за всеки. И все пак остана ли нещо, което не искаме да „изкрещим“ на света... особено ако си имаме половинка?

Проучване на Printerpix показва кои са 5-те неща, които двойките биха искали да запазят за себе си:

Голи снимки/видеа – Едно от предимствата да си във връзка, е че можеш да виждаш партньора си гол по всяко време. Когато обаче сте на разстояние, тръпката често се поддържа с еротични селфита, които обаче са само за очите на любимия човек.

Секстинг – т. нар. еротични онлайн съобщения, които в някои случаи могат да засрамят дори авторката на „Петдесет нюанса сиво“. Тяхната цел е да събудят желанието у любимия човек, често са и предигра преди живата среща вечерта.

Интернет историята си – двойките „браузват“ много и понякога странни неща. Разбира се в историята на браузъра има и порно и макар то вече да не е табу, все пак никой не би искал да разгласява публично какво и защо гледа.

Заплата/кредити – колко пари изкарвате или колко дължите не е чужда работа. Никой не ви плаща сметките, а и може да събудите завистта и скептицизма дори на най-близките си хора, които изведнъж ще започнат да дават нежелани съвети.

Разхвърляния си дом – някои домове се поддържат лесно, други не чак толкова. Не е грях, че вашият от време на време изглежда като бомбоубежище. И разбира се, че в тези моменти не искате да го показвате пред публика, която ще си извади грешни изводи и ще ви укори.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари