IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

6 знака, че тя иска да сте просто приятели!

5 март 2018 16 15

Ако се надявате на повече, спрете

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Класически случай: момче и момиче стават приятели, момчето се влюбва в момичето, но тя не иска отношенията им да прераснат в повече. Вероятно някога ще попаднете в тази ситуация. За да не страдате е хубаво да не се заблуждавате, че имате шанс за връзка с нея и отрано да се опитате да фокусирате сексуалното си внимание върху друга жена.

Вижте какво ще ви помогне да разпознаете отрано дали сте навлезли в т. нар. „френд зона“.

1. Тя дискутира любовния си живот с вас

И то без задръжки. Не става въпрос само за настоящия обект на желанията ви, но си споделя и за бившите. С детайли. Ако една жена иска да има връзка с вас със сигурност няма да ви описва любовните си върхове и спадове, тъй като това обикновено убива желанието у другата страна. Но ако ви възприема само като приятел, има желязна логика в действията ѝ.

2. Опитва се да ви уреди с друга жена

Дали защото е разбрала, че я харесвате или просто от приятелски чувства иска да си имате гадже, но тя не спира да ви търси половинка и откровено ви рекламира пред други жени. Да, няма никакво съмнение – вие сте просто приятели. Ако се познавате отдавна, може да я оставите да ви търси гадже, има шанс наистина да намери подходяща!

3. Езикът на тялото не лъже

Невербалната комуникация е нещо, което става на подсъзнателно ниво. трудно се контролира дори да сте чели много по темата. Следете тялото ѝ. Вижте как ви поздравява, прегръща... ако има чувство на интимност от нейна страна ще си проличи по жестовете ѝ.

4. Избягва да оставате насаме

Каните я на кино или на разходка, а тя събира цялата група. Никога не прави планове, в които двамата да сте насаме. Отнася се към вас като към останалите си приятели. Може би това е нейният начин да ви намекне, че не иска да излизате на среща.

5. Обръщенията

Обърнете внимание на начина, по който се обръща към вас. Ако е по име или с „брат“, „братле“, „брато“ и производните обръщения, не си правете илюзии за нещо повече от приятелство. Дори да си имате някакви специални прякори, ако те са извън стандартните умалителни думички, типични за влюбени и двойки „бейби“, „пате“, „слънце“ и т. н., вие за нея сте просто приятел.

6. Не позволява да правите жестове спрямо нея

Винаги настоява да се видите някъде по средата, не иска да я взимате от тях или да я изпращате до дома ѝ. Държи да си плати сметката и избягва да остава насаме с вас. Освен това не ви прави подаръци и не приема такива от вас.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

Az ( преди 6 години )
И 3-те истински знака, че тя иска да сте само приятели.1. Не сте богат.2. Не сте 2 метра висок.3. Нямате 3 метра х*й.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар