IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ако намерите жена с тези качества, не я изпускайте

12 май 2019 15 15

С нея ще имате истински партньор до себе си

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Търсенето на половинка, с която да прекараш живота си е сложно и дълго начинание. Учени от години се опитват да разберат какво събира хората и им помага да реализират щастлива и дълготрайна връзка. В процеса на търсене са идентифицирани следните женски качества, които според експертите ще ви помогнат да разберете дали сте открили Единствената.

1. Тя е по-умна от вас

Когато си търсите партньорка в живота, гледайте да е умна. Дори по-умна от вас. Идеята е, че умният партньор постоянно ще ви предизвиква, което ще ви помогне да се развивате и израствате.

2. Тя е честна

Честността е качество, което е високо ценено и у двата пола. Така винаги ще знаете „къде се намирате“ във вашата връзка.

3. Тя има позитивен поглед над нещата

И постоянно ще ви зарежда с позитивни емоции и идеи. Да живееш с оптимист е хубаво нещо и много здравословно.

4. Тя е готова на компромиси

В една връзка компромисите са задължителен елемент. Ще има моменти, в които ще имате големи различия помежду си и тогава е важно някой да направи крачка назад.

5. Тя е открита

Много по-лесно е да знаеш какво мисли и как се чувства партньорът ти, отколкото постоянно да гадаеш.

6. Тя те подкрепя в твоите цели и преследва своите

Дълго време учените се опитваха да докажат, че мъжете предпочитат да се женят за слаби жени. В своята книга „Защо мъжете се женят за умни жени“ авторката Кристин С. развенчава този мит. Тя показва, че амбициозните жени с кариера и акъл успяват да си намерят половинки и да имат успешни бракове. А и да не забравяме голямото предимство: Силната жена е много по-голяма опора и мотиватор за мъжа в преследване на целите му от тези, които се нуждаят от постоянна навигация и утвърждение от страна на мъжа.

7. Тя има добра връзка с родителите си

Това означава, че е научена на уважение, на семейни ценности и самата държи на семейството и се стреми към създаването на такова.

8. Тя е съобразителна

Изключително важно качество за жените, които преработват десетки детайли и ситуации едновременно и често трябва да намерят най-краткия и успешен път през тях.

9. Тя е спокойна и уравновесена

Ако сте с по-буен темперамент е важно до себе си да имате уравновесен човек, който да ви успокоява.

10. Тя има собствен живот

Дори във връзка двама души трябва да имат собствен живот и среда. Така всеки има време за себе си и личен живот, което е много важно за индивидуалността и за поддържане на интереса у другия.

11. Тя приема недостатъците ви

Истинско чудо е да попаднете на жена, която ви приема какъвто сте и не иска да ви променя.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари