IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Искате да направите добро впечатление на първа среща?

24 юни 2019 15 00

Избягвайте тези грешки

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Предстои ви среща с мъж, която ви вълнува, не се стресирайте. Първата среща е добра възможност да направите страхотно впечатление и той да пожелае да се видите отново. Достатъчно е да бъдете себе си и да избягвате някои фатални грешки като:

1. Облечени сте прекалено неглиже или като костюмар

Ако не сте положили усилие за външния си вид, има голям шанс той да ви сметне за мърла или пък да реши, че изобщо не сте се постарала за срещата. Прекалено лъснатият външен вид пък може да го накара да се почувства неловко, тъй като той по всяка вероятност ще е спортно-елегантен и ще привличате излишно внимание.

2. Водите си компания

Нервността не е извинение, за да се появите с приятелка, която да служи за буфер. Това определено е непростимо за първа среща и той ще го сметне като знак, че не искате да останете насаме с него.

3. Правите си селфита

Доста дразнещ навик, който издава повърхностност. Дори да искате да го включите в селфито, рискувате да го отблъснете, тъй като ще го приеме като желание за излишна показност. А и още не се познавате, така че няма голяма логика в това да позирате като щастливи приятелчета или двойка. На практика не сте такива.

4. Пиете прекалено много

Наливането с алкохол може и да успокои нервите ви, но със сигурност няма да направи добро впечатление.

5. Тагвате се, че сте на среща

Това е излишна показност, която по всяка вероятност ще го отблъсне. В случай, че вече сте си разменили Фейсбука и тагнете и него, грешката става двойна. Ако не сте суперзвезда, той едва ли ще иска да афишира с кого се среща без дори да знае дали ще има втора среща. Излагате не само своя, но и неговия живот на показ, което не е правилно.

6. Златното правило: Без секс на първа среща

Той е секси, вие сте секси, привличането е налице, защо не? Сексът замъглява преценката ви. По-добре изчакайте 2-3 срещи, за да видите дали все още има химия и тогава минете към интимността.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

.... ( преди 4 години )