IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

7 неща, които той си мисли по време на „кучешката“ секс поза

30 януари 2017 16 00

Дори да не ви гледа в очите със сигурност само вие сте в ума му

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Наскоро женското списание Women's Health направи малко проучване относно любимата секс поза на мъжете. В анкетата са участвали 800 пълнолетни представители на силния пол и не е изненадващо, че в топ 3 на предпочитаните пози е „кучешката“.

Тази поза не предразполага към голяма интимност и нежност, тъй като партньорите трудно може да се гледат в очите, ала това не я прави желана и от дамите. И все пак защо мъжете обичат да го правят „като кучетата“? Ето какво им минава през главата в този момент:

1. „Каква гледка!“

Секси женско дупе пред лицето, коментарите са излишни!

2. „Дано не се изхлузи“

Позата е малко „хлъзгава“ и има шанс членът му да се изплъзне от желаната дупка и по грешка да тръгне към другата, което няма да е ок, ако дамата не го е разрешила и не е подготвена за това. Друга опасност е по време на забързания ритъм да се изплъзне и да се „удари“ в някое от полукълбата на дупето ?, което може да доведе до контузия!

3. „Дали не бързам прекалено?“

Кучешката предразполага мъжете да се отплеснат и неусетно да се поклащат като добре смазана машина, която вдига висока скорост за секунди. Понякога сексът се превръща в истинско блъскане и дамата трябва да успокои темпото с няколко думи.

4. „Обожавам, когато се обърне и ме погледне мръснишки“

Както уточнихме, тази поза не е за гледане, но е доста възбуждащо за мъжете, ако в дадем момент партньорката им обърне глава.

5. „Дали обича да ѝ дърпат косата?“

Дори той да не си пада по скубането, в този момент определено му се вижда добра опция и му иде отвътре да я сграбчи за косата.

6. „Как искам да я плясна... дали е ок?“

Още едно нещо, за което той се чуди и просто му идва отвътре.

7. „Тя да не би да свърши току-що?“

Мъжете много рядко успяват да разберат дали жената е получила оргазъм, освен ако не го изрази вербално или лицево ... какво остава, когато е с гръб? Така че дамата трябва отново да „подсказва“ какво се случва с тялото ѝ.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари