IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Брайън Адамс с концерт в Пловдив

11 юни 2019 05 30

Певецът ще дойде в Европейската столица на културата на 14 ноември

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Канадският певец Брайън Адамс ще гостува в България тази есен. Той ще изнесе първия си концерт в Пловдив на 14 ноември. Шоуто ще бъде част от световното му турне Shie A light, чрез което се промотира едноименният албум на изпълнителя. Той излезе на пазара на 1 март тази година и успя да се изкачи на първо място в Канада.

Брайън Адамс е един от най-известните и успешни музиканти в света. Той е в музикалната индустрия повече от 30 години и е продал над 65 милиона копия и се изкачва на първо място в класациите в над 40 страни по света. Освен песни от новия албум, българската публика ще има възможност да се наслади на световноизвестни песни като „Everything I Do“ и „Please Forgive Me“.

Снимка: Reuters

Концертът на Брайън Адамс е с подкрепата на Община Пловдив и е част от културните събития на общината за 2019 г. Шоуто ще се проведе в зала „Колодрума“ на 14 ноември от 20:00 часа.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари