IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Готови ли сте за изневяра

4 май 2015 10 45

13 признака, че това е точно така

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Има много признаци, които могат да ви подскажат, че сте готови да изневерите на половинката си, дори да не си давате сметка за това. Много е възможно, ако пристъпите към измяната да решите, че сте станали жертва на обстоятелствата и че всъщност изобщо не сте го планирали. 

Единствената жертва в случая, ще е вашата измамена половинка. Няма какво да се заблуждаваме, всеки човек е отговорен за постъпките си, тъй като не е стоял пасивно, а е бил активен участник в деянието

Ето и 13 признака, които ще ви подскажат, че може би сте недоволни от връзката си и тайно мечтаете за сексуална афера:

1. Вие не казвате на хората, че имате сериозна връзка, освен ако не ви попитат.

В случай, че криете половинката си от света, значи не сте сигурни, че това е вашият човек. Не е нормално да имате гадже - призрак, за когото да не е ясно съществува ли или не.

2. Продължавате да се заглеждате в горещите непознати.

Ако вие продължавате да се държите като необвързан човек, когато сте без половинката си, вероятно се и чувствате такъв.

3. Контактувате твърде много с човек (различен от гаджето ви) от противоположния пол.

Вие може би си мислите, че излизате с този човек само на кафе или само да си поприказвате, но нещата винаги са по-дълбоки. Ако си пишете необяснимо често с човек от противоположния пол, но това не е гаджето ви, то значи вие предпочитате да общувате с този човек и търсите близостта му. Може да не си го признавате, но очевидно сте привлечени от него.

4. Съмнявате се, че вашият партньор ви изневерява.

Много хора смятат, че имат извинение да изневеряват на половинките си, ако те им отвръщат със същото. Лошата постъпка обаче си е лоша постъпка, а за лъжата няма извинение. Ако смятате, че вашият партньор може да ви кръшка, то по-добре е да се съсредоточите върху този проблем, вместо да му го връщате. А може би просто се нуждаете от това извинение...

5. Наслаждавате се на времето си сами повече, отколкото на времето си с гаджето си.

Двама души, които се обичат и са изградили връзка, би трябвало да се чувстват добре в компанията си и да прекарват интересно времето си заедно. Ако това ви липсва, то много е възможно да започнете да се оглеждате за по-приятна компания.

6. Имате „платоничен“ приятел, към който изпитвате привличане.

Разбира се, вие можете да имате много приятели и познати от другия пол, към които да нямате никакво физическо привличане. Ако обаче имате един, за когото мислите повече от обикновено и от срещите си с когото се вълнувате твърде много, значи нещата изобщо не са само платонични.

7. Фантазирате, че правите секс с друг човек.

Ако вече не изпитвате влечение към половинката си, а фантазирате интимност с други хора/друг човек, значи вие вече така или иначе изневерявате на партньора си чрез мисълта си.

8. Не споделяте с партньора си важните новини.

Ако вие вече не споделяте почти нищо от живота си със своята половинка, то значи вие съвсем сте се отдалечили духовно един от друг. В този случай изневярата е напълно реална възможност.

9. Вие постоянно сте недоволни от своя партньор.

Ако се чудите за какво да упреквате своята половинка и ако непрекъснато си намирате повод за скандал с него/нея, значи вие вече имате някаква нетърпимост към този човек или... мислите за изневяра.

10. Поддържате контакт с бившето си гадже.

Само в случай, че вашият партньор знае за този контакт, нещата са ОК. В противен случай, вие по-скоро си държите някаква врата открехната назад и във всеки един момент сте готови да дадете на задна скорост, ако ви се отдаде тази възможност.

11. Изпитвате облекчение, когато гаджето ви е в провинцията.

Ако дишате спокойно, само когато половинката ви е извън града – то вие се готвите за игра на котка и мишка. Особено ако това е моментът, в който се отдавате на нощен живот и купони с приятели, с надеждата да срещнете някой интересен индивид от противоположния пол.

12. Обличате се/държите се предизвикателно.

Ако все си намирате начин да излезете без половинката си вечер, а по време на тези излизания сте облечени твърде секси или се държите твърде свободно, значи вие просто си търсите обект, с когото да изневерите на гаджето си. 

13. Завиждате на приятелите си, които изживяват бурни връзки.

Ако смятате, че всичките ви приятели имат по-вълнуващ сексуален живот и опит от вашия и тайно им завиждате, то може би вие просто очаквате нещо подобно да ви се случи. Сигурно няма много-много да се противите, дори това да е свързано с изневяра.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари