IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Защо връзката ви със самовлюбен мъж е обречена

16 януари 2016 15 30

Вижте 4 основателни причини

Дейвид Ганди и Моли Кинг; Снимка: Getty Images

Дейвид Ганди и Моли Кинг; Снимка: Getty Images

Има един тип мъже, които са едновременно суетни, амбициозни и неустоимо секси. Те са опасно съблазнителни, но често разбиват женските сърца.

Тези мъже цял живот са толкова фокусирани в самите себе си, че трудно могат да изградят истинска, дълбока връзка с друго човешко същество.

Много е възможно, ако се влюбите в такъв нарцистичен мъж, отношенията ви да завършат драматично.

А ето и 4 причини защо връзката ви със самовлюбен мъж няма да ви донесе щастие:

1. Любимият ви няма да дели с вас светлината на прожекторите

Ако един мъж е твърде суетен и полага доста грижи за външния си вид, той всъщност може да се окаже неуверен в себе си по отношение на други свои качества. Ако той таи някакви комплекси относно професионалната си реализация, много е възможно да се ориентира към връзки с по-влиятелни жени. В друг случай пък може да предпочита да излиза с по-невзрачни дами, които да не му бъдат конкуренция.

2. Той може да се окаже маниак на тема контрол

Този тип мъже обикновено искат да поемат контрола на почти всеки аспект от живота на своята половинка. Те са толкова самовлюбени, че са убедени, че им се полага да одобряват всяко решение и всяко действие на своята партньорка, преди тя да го предприеме.

3. Той ще надценява себе си и ще подценява вас

Самовлюбеният мъж смята, че си знае цената, но всъщност се надценява. Той също така ще смята, че знае вашата цена, но пък ще ви подценява в пъти. Именно затова може да ви третира като лична асистентка или помощница и редовно да ви кара да му вършите някакви неща, като той няма да прави това в замяна. Той ще очаква вие да се съобразявате винаги с него, но той няма да се съобразява с вас, с вашите нужди и желания.

4. Той винаги ще си има едно наум за „рибата в морето“

Този вид нарцистичен мъж винаги ще има усещането, че в морето има по-атрактивна риба от вас и че би могъл да си намери някоя по-достойна. Той може да ви се прави на верен и лоялен, но реално има шанс някой ден да ви забие нож в гърба и да ви зареже за някоя по-успешна, по-влиятелна или по-красива жена (поне според него).

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Katnip ( преди 8 години )
Излиза, че Дейвид Ганди е самовлюбен ;р
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар