IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кобилкина се оправдава: Не съм сводница!

29 март 2018 07 50

Всички искат богати мъже и красиви жени, смята тя

Кадър: Bulgaria ON AIR

Кадър: Bulgaria ON AIR

Наталия Кобилкина премина в отбранителен режим, след като бе подложена на сериозни нападки в социалните мрежи заради свои видеа и лекции. Някои дори я обвиниха в склоняване към платени сексуслуги след публикуван от нея видеоклип, в който момиче дава съвети.

В студиото на „България сутрин“ по Bulgaria ON AIR тя не се съгласи с обвиненията и подчерта, че хората имат различни интереси, но „за да сме честни, всички искат богати мъже и красиви жени“.
Сексоложката обясни, че под „богат“ се има предвид успешен. И това, че една жена избира успешен партньор, не означава, че в тази връзка не присъства любов.

„Нормално е, ако ти си успешна жена, да искаш и твоят партньор да е такъв, вместо да стои вкъщи на дивана и да гледа сериали. Богатият човек е някой, който живее по свой стандарт“, разясни Кобилкина.

Според сексоложката, една жена може да извърви пътя си по 4 начина:

Първият е сама да работи, да се образова и все така сама да се грижи за себе си. Вторият е да има богат баща, който да ѝ оказва подкрепа, третият – да бъде с мъж, с когото да извървят стъпките и след 20 години да са успешни заедно, и четвъртият вид – красивите жени, които искат успешни мъже.
„Когато мъжете избират красиви жени, никой не ги осъжда, но когато жените предпочитат успешни мъже – идва проблем“, подчерта още Наталия Кобилкина.

Тя допълни, че в нейната бизнес академия обучава хората как да имат успешна професия, както и самотни майки как да се издържат сами.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари