IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Секс роботите превземат бъдещето, идва ерата на дигисексуалните

10 април 2018 15 00

Те ще променят човечеството завинаги

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Компютърен учен твърди, че секс роботите могат да променят човечеството завинаги, тъй като правят секса прекалено достъпен.

В нов документален филм, който носи заглавието „Секс роботите и ние“, Ноел Шарки предупреждава за вредите, до които тези роботи могат да доведат, тъй като популярността им расте твърде бързо.

Той предупреждава, че машините може да направят секса твърде леснодостъпен, което пък има голяма вероятност да промени човечеството напълно.

Експертът говори за потенциалната вреда, ако педофилите имат достъп до роботи, наподобяващи деца, и ако насилниците взаимодействат с роботи, които им отказват, съобщава Metro.

„Ние просто правим всичко това с машини, защото можем, и наистина не мислим как тези действия могат напълно да променят човечеството. Според някои хора секс роботите създават идеята за „прекалено лесен“ секс, който винаги е на разположение. Това би могло да отнеме от смисъла в живота ни и да ни превърне в зомбита“ споделя още Шарки.

Но независимо от потенциално вредните им ефекти, секс роботите се превръщат в доходоносна индустрия.

Според данните на доклад, публикуван в края на миналата година, повече от една четвърт от поколението „Милениум“ ще има романтична връзка с робот.

Анализът отбелязва, че мъжете са три пъти по-склонни да имат взаимоотношения с роботи, отколкото жените.

Освен това, друго изследване от 2017 г., проведено от канадския Университет на Манитоба, подчертава увеличаване на дигисексуални индивиди или на хора, които предпочитат взаимоотношения с роботи, пред тези с хората.

Изследователят д-р Нийл Макартър обяснява, че все повече хора ще се идентифицират като дигисексуални, тъй като роботите се внедряват все повече и повече в романтични контексти.

Секс роботите се използват законно в публични домове в Германия и Австрия, а един от всеки петима германци твърди, че би закупил секс робот.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари

Онзи там ( преди 5 години )
Все повече хора (предимно жени с по едно дете или застаряващи моми) са самотни и не могат да се докопат до секс с мъж и разпространението на секс-роботите не е изненада.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
( преди 5 години )
Роботът нема банкова сметка.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
.... ( преди 5 години )
az ne bih se suglasila na vruzka s robot . obojavam i obi4am jiv 4ovek , ne zameniam za sveta liubimo su6testvo za robot
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар