IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Според зодията: Как той издава, че ви харесва? (I част)

12 май 2018 14 15

За какво да следите

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Не са малко жените, които мислят, че мъжете не са особено сложни. Що се отнася до емоциите им – те или ви харесват, или не.

Истината обаче е, че всеки човек е сложен и уникален сам по себе си, но все пак има някои общи характеристики, които се определят от зодиакалния знак, под който сме родени.

В този смисъл, жените, които се чудят дали някой мъж ги харесва, може да потърсят някои признаци, които издават неговите предпочитания.

Какво издава дали мъжът ви харесва според зодиакалния му знак?

Овен

Мъжете от тази зодия живеят за състезанието и те ще се радват на възможността да се състезават за вашите чувства.

Тъй като обаче са честни и нетърпеливи, мъжете от зодия Овен ще ви кажат направо дали ви харесват, така че ако това не се случи, значи не се интересуват.

Телец

Тези мъже обичат допира, така че, ако сложат ръката си около вас или хващат вашата ръка, това са физическите знаци, че ви харесват.

Телците също имат много силно чувство за притежание, затова ще забележите, че той винаги иска да е сигурен, че сте добре и ще се чувства неудобно, ако споменавате други мъже или ако друг ви заговори.

Близнаци

Тези мъже обичат да са сами и им харесва стабилният и ясен график. Тъй като те бързо могат да преминават от забавни и общителни към сериозни и замислени, са значително по-трудни за разгадаване.

Един начин да разберете дали мъж от тази зодия ви харесва е, ако поеме инициативата и ви покани да излезете. Тъй като тези мъже обичат да бъдат сами и да се придържат към обичайния си режим, когато отделят време за вас, това е много добър знак.

Рак

Когато става дума за емоции, тези мъже са интуитивни и сантиментални. Те са по-затворени и не се разкриват лесно пред другите.

Най-добрият начин да разберете дали мъжът от зодия Рак наистина ви харесва е ако сподели подробности за личния си живот с вас. Това показва, че той ви вярва и иска да го опознаете по-добре.

Лъв

Лъвовете са много страстни и затова е много трудно да се разбере дали всъщност имат чувства към вас или просто флиртуват. Тези мъже много обичат и артистичната си страна.

Ако ви покани на концерт или театър, това са положителни знаци, защото иска да сподели интересите си с вас.

Дева

Тези мъже много често са срамежливи и притеснителни. За жалост, това означава, че са по-малко склонни да покажат своите чувства към вас, дори и да ви харесват.

От друга страна, Девите обръщат внимание и на дребните детайли. Ако чуете мъж от тази зодия да си спомня за любимата си картина или да споделя ужаса си от паяци, тогава има голяма вероятност той наистина да ви харесва.

Утре очаквайте втората част на материала.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари

Meri_PopinsMeri_Popi ( преди 5 години )
За лъвовете е вярно, другото което правим е да подаряваме подаръци
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар