IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ако той притежава тези 3 черти, бягайте далеч от него

15 май 2018 15 00

Най-вероятно ще бъде разочарование

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Когато сте в началото на нова връзка, огънят на страстта помежду ви бушува, а химията е толкова силна, че може да бъде почти невъзможно да видите и минусите в характера на партньора.

Възможно е дори да вземете напълно съзнателен избор да не виждате предупредителните сигнали за емоционален тормоз във връзката, тъй като това би разрушило създадената от тях илюзия.

В края на краищата нещата вървят добре и не виждате защо да се разделяте, въпреки предупрежденията от страна на семейството и приятелите. Защото не искате да останете с разбито сърце и потенциални травми.

Ето защо може да ви бъде доста полезно да сте наясно с признаците, които подсказват, че трябва да бягате от този мъж.

1. Егоцентричен е

Точната дума за тези мъже е „нарцисист“. Тези хора демонстрират увереност, че имат всичко необходимо, за да видят света като механизъм за справяне с тяхната дълбока болка.

Въпреки че има широк спектър на нарцисизма, който може да варира от обичаен, егоцентричен човек до такъв, който манипулира околните, или който отговаря на критериите за клинична диагноза на нарцистично личностно разстройство.

Независимо къде точно попада партньорът, по-добре е да приемете, че в отношенията си с подобен човек, вие просто сте поредния обект, който той може да покаже пред обществото.

2. Изненадващо харизматичен

Неговата харизма е друга част от маската, с която той се опитва да замаскира същността и знанията си за това, което жените искат да почувстват и чуят. Това вероятно се дължи на много опит.

Този човек знае правилните думи, които да използва, за да ви докосне по правилния начин, преди да имате възможност да го опознаете.

3. Апатичен

През първите няколко срещи, докато се опознавате, той може да покаже интерес към вас. Ако обаче с течение на времето интересът му към вас като към човек се е стопил, той по-скоро изсмуква енергия от вас, отколкото да бъде източник на взаимна обич във връзката.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари