IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Защо червенокосите мъже като принц Хари са по-добри любовници?

23 май 2018 15 00

Вижте мнението на учените

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Мъжете с „огнени“ коси като британския принц Хари и сънародника му, певеца и автор на песни Ед Шийран, са по-добри любовници. Няколко проучвания потвърждават този факт, пише в. „Дейли стар“.

Допитване, направено във Великобритания, показва, че откакто изгря звездата на Ед Шийран, един на петима червенокоси мъже се радва на по-голямо внимание от страна на дамите.

Същото проучване установи, че най-привлекателен сред рижокосите мъже е принц Хари, следван от актьорите Юън Макгрегър и Деймиън Луис.

Няколко научни изследвания също подкрепят тезата за сексуалното превъзходство на червенокосите.

Гените MC1R, отговорни за червения цвят на косата, играят роля в други физически характеристики, които правят рижавите мъже шампиони в леглото. Въпросните гени правят носителите си по-чувствителни на допир в сравнение с представителите и на двата пола с рус или кестеняв цвят на косата.

Хората с червени коси освен това реагират по-бързо на температурни промени и имат по-висок праг на болка. Заради повишената им чувствителност за червенокосите индивиди е по-лесно да получават оргазъм.

Проучване на специалисти от университета на Хамбург, Германия, установи, че червенокосите мъже са по-активни сексуално от блондините и брюнетите, независимо дали са необвързани или имат сериозна партньорка.

Индивидите с „огнени“ коси освен това отделят специфични феромони, които им помагат по-лесно да привличат потенциални партньори.

В интернет дори има форуми, посветени на привлекателния аромат на мускус, излъчван от червенокосите хора.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари

( преди 5 години )
Защото са потомци на Царското племе на Българите- това е истинския отговор.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар