Технологиите продължават да се развиват според нуждите на човечеството. Има хора, които нямат връзка и са самотни, но трябва по някакъв начин да задоволят своите интимни потребности. Тогава на помощ идва новото поколение на секс роботите. Някои учени са на мнение, че скоро ще има хиляди мъже по света, които ще се изморят от традиционните връзки и ще започнат да се женят за роботи. Според прогнозите, това ще бъде възможно до 2050 г., пише Culturehook.

Хармония е жена-робот, която има за цел да промени мисленето на мъжете за секса. За някои тя е доста странна кукла, а за други – иновация от ново поколение, с която успешно ще заместят бившето си гадже. Куклата, която изглежда като истинска, разполага с изкуствен интелект. Тя е дело на Мат Макмълън, автор на поредицата „Real doll“, който я конструира така, че тя да помни различна информация за мъжа, който я притежава, например любимия му цвят, каква бира или музика предпочита. Освен това, Хармония може да научи рождени дни, кръвната група на партньора и имената на неговите роднини и приятели.

Още по темата

Роботът с големи гърди се смее на шегите на мъжа си, говори и става за секс, което е най-голямото ѝ предимство. Тя не мърмори на гаджето си, че не е измило чиниите, нито се сърди, когато той гледа мач. С две думи – жената мечта.

„Има много хора, които поради една или друга причина нямат традиционна връзка. Те нямат нищо против да си говорят и спят с кукли“, споделя Макмълън, чийто кукли струват от 5 000 до над 10 000 долара. Той е на мнение, че такива изобретения тепърва ще се търсят.

Източник: www.culturehook.com