IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Учени: Рисковете от уголемяване на пениса растат

4 декември 2018 15 40

Някои мъже могат да получат тежка деформация

Източник: IStockphoto

Източник: IStockphoto

Сигурно поне веднъж в живота си сте получавали от досадните спамове на пощата, които ви уверяват, че можете бързо и лесно да уголемите пениса си. Вероятно всеки път ги триете моментално, но има хора, които не ги подминават.

Много мъже страдат от комплекси, един от които е, че размерът на члена им е твърде малък, да не кажем незабележим за жените. Този проблем е често срещан и може да окаже негативни последици върху психиката. Въпреки че медицината все повече се развива и има най-различни средства за уголемяване на пениса, учени изтъкват, че рисковете от това растат.

Атрактивните реклами в интернет и от телевизионния екран привличат много от представителите на силния пол. Те са готови на всичко, за да имат по-голямо мъжко достойнство, но според констатациите от скорошно проучване, данните от които са публикувани в „Journal of Sexual Medicine“, е по-добре за здравето им да не предприемат нищо в тази насока.

За изследването са наблюдавани 11 мъже на възраст между 21 и 77 години в САЩ. Всички те са имали различни усложнения след медицинска процедура за уголемяване на пениса.

Един от участниците, на когото са инжектирали силикон в скротума, се оплакал от силно подуване. Друг, на когото е поставена мека тъкан в члена, развива сериозна инфекция, която води до отстраняване на един от тестисите му.

За мъже: 6 трика за по-дълъг секс

На базата на наблюденията, учените откриват, че четири основни метода за уголемяване на пениса, които включват инжекции и импланти, по-скоро вредят на здравето на мъжа, отколкото да му помагат.

Въпреки че проектът обхваща малка група от хора, неговите автори са категорични, че уголемяването на пениса крие все повече рискове. Една част от тях са гангрена на кожата, подуване и тежка деформация, носеща със себе си психични проблеми.

Повечето мъже които искат увеличаване на пениса, имат нормална дължина и анатомия, констатират лекарите. Това доказват изводите от по-старо проучване, според което повечето пациенти, които искат уголемяване, са с така наречените „перфектни“ средни размери, които се харесват от жените.

И мъжете, които правят повече секс са... любезните

Кои са най-възбуждащите звуци по време на секс

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари