IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Откровено с пищната Ники Бейкър: Обича секса със слаби мъже!

8 декември 2018 16 15

Американката разказва за килограмите и любовта

Снимка: @mdwfeatures

Снимка: @mdwfeatures

Американката Ники Бейкър от щата Охайо, тежаща 190 кг, предпочита стройни мъже, пише Daily Mail.

Според изданието, момичето ги намирала за по-мили любовници. Ники споделя, че винаги е страдала от излишни килограми, но не преживявала този факт особено и не обръщала внимание на шеговитите подхвърляния на обкръжаващите я.

28-годишното момиче харесва предизвикателното облекло, яркия грим и боядисва косата си в необичайни цветове. Така или иначе ме наричат тлъста, така че как съм облечена няма никакво значение: дали нося панталони, тениска или бански половинки.

Захваща се с бодипозитивизъм и обяснява, че милионна аудитория се вълнува от хаштаговете на пълните модели. През 2009 г. американката взела участие в кастинг за фотосесия в средите на моделите plus-size.

Тя успяла да победи и този факт ѝ донесъл още повече увереност. Ники предпочита да се среща със стройни мъже, тъй като „сексът с тлъстите може да бъде определено по-сложен, защото и той има голям корем, докато партньорът със слабо телосложение почти винаги е идеален“., разказва момичето. Освен това на нея ѝ харесва да изненадва хората като се появява в обществото с „привлекателен мъж“.

Човекът до нея е Брандън Нолан, който признал, че бил покорен от външността на Бейкър, нейното чувство за стил и увереността ѝ в себе си. Нарича сексуалния им живот „експлозивен“.

Снимка: @mdwfeatures

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

Ваня ( преди 5 години )
Яяяв ( преди 5 години )
Тя обича секс със слаби мъже ,а те обичат парите.Кратко ,точно и ясно
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
порко ( преди 5 години )
аз,ти ,той ( преди 5 години )
Тази не е в ред, като стисне слабия мъж нищо няма да остане от него , а камо ли да прави секс с нея.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар