IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

10-те идеални двойки зодии за връзка и брак

13 януари 2019 15 15

Вижте кои си подхождат най-много

Снимка: istock

Снимка: istock

Може би няма човек, който поне веднъж не се е запитал с коя от другите зодии си пасва идеално. Какво означава идеалната двойка? Това е комбинация от зодиакални знаци, които имат астрологична предразположеност да бъдат заедно.

За тях е по-лесно да стигнат до едно мнение, да намерят общи интереси, да преодолеят трудностите, да се влюбят един в друг. Когато се срещаме с такива хора, често им се възхищаваме.

Ако вярвате, че астролозите могат да ви бъдат полезни при избора на партньор – вижте кои си подхождат най-много.

Водолей и Везни

Те имат едни и същи хобита и често са нестандартни. Те обичат да правят всичко заедно с партньора и винаги са готови на компромиси, за да постигнат хармония в отношенията. Те изглаждат конфликтите, опитват се да избягват прекомерната емоционалност и затова сърцата им лесно бият в унисон.

Лъв и Стрелец

Всеки от тях има свои собствени интереси, но те са истински приятели и уважават взаимните си хобита. Винаги са готови да си помогнат един на друг, включително и да растат в кариерата. Разбира се, тези две силни личности спорят, но това не е толкова често. Техният интимен живот може да бъде основа за грандиозен еротичен филм.

Рак и Риби

„Душа в душата“ – това е съчетанието между Рак и Риби. Обикновено те се срещат на тематични събития и се сближават на основата на общи интереси. Често съпрузите от тази комбинация са колеги, а още по-често хора на изкуството, които споделят обща страст. Живеят на една честота и рядко имат различия по важни въпроси.

Рак и Скорпион

Това е много емоционален съюз. Понякога изглежда, че те се измъчват един друг, но това е заблуда. Скорпионът се грижи за крехката и уязвима природа на Рака, а той от своя страна уважава силната страст на Скорпиона. Те се обединяват на най-дълбоки нива, което позволява да създадат силна и щастлива връзка.

Близнаци и Водолей

Тези два въздушни знака са в списъка на идеалните двойки. Близнаци и Водолей намират общите си интереси в най-нестандартните аспекти на живота. Те се интересуват от съвместно откриване на нещо ново. Не се страхуват да експериментират и силно се подкрепят взаимно във всички начинания. За някои този живот ще изглежда хаос, но за Близнаци и Водолей това е ураган от емоции, чувства и щастие.

Овен и Водолей

Смята се, че въздушните знаци често се свързват с огнените повече от перфектно. И това е вярно. Овен и Водолей са една от най-хармоничните двойки, която с право може да се нарече идеална. И двата знака са насочени към свободата, новите впечатления, пътуванията, те си пасват като парчета от пъзел. Никога няма да се отегчат заедно, тъй като на хоризонта винаги се появяват нови идеи, интересни и за двамата.

Овен и Стрелец

Това е двойка пълна с енергия, чиито ентусиазъм и сила се усещат от всички хора наоколо. Овен и Стрелец винаги са на една вълна, разбират се с една дума. Мнозина могат да определят този съюз като твърде силен, ярък, почти луд, но за Овена и Стрелеца това е сладка лудост!

Телец и Рак

Рак и Телец е много силна двойка, в която почти няма разногласия. Тяхната връзка е много фина, чувствена. Те са много внимателни към малките неща, пестеливи в отношенията и нежни. Това е един от най-романтичните съюзи.

Телец и Козирог

Основата на тази връзка е силната страст и емоционалност. Те не са прекалено романтични, но са напълно отдадени и възхитени от партньора си, вярват му и си споделят всичко. Не е пресилено да се каже, че именно това е двойката, която прекарва най-много време в леглото.

Телец и Дева

Девата се отличава като знак, който държи на своите строги правила и непоклатими възгледи. Това я прави доста предизвикателен партньор, с когото е много трудно да се намери общ език, още по-малко да се намери щастие в брака. Но Телецът успява да създаде прекрасна връзка с Девата, те са една от най-успешно съвместимите двойки, известни на астрологията. Те могат да изглеждат скучни и безстрастни хора, но това е само защото не са свикнали да показват чувствата си публично.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари

titia ( преди 5 години )