IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Секс сънища – какво означават?

27 януари 2019 16 15

Емоциите през деня ни се отразяват по различни начини

Източник: IStockphoto

Източник: IStockphoto

Има хора, които не сънуват с месеци. Други пък биват изненадани от нещата, които „виждат“ веднага след като си легнат. Едни от най-странните, а за някои и смущаващи сънища, са еротичните.

Според психолози, човек може да сънува част от своите фантазии. „Сънищата осигуряват достъп до теб като човек: твоите усещания, желания, мечти, страхове“, обяснява клиничният психолог Замо Мбеле. Други обаче са на мнение, че може да се случва и обратното – да сънуваме образи, които са извън нашите емоции. Например да се събудите учудени, че сте правили секс с известна личност.

Вижте какво означават най-популярните еротични сънища, които мъжете и жените имат:

Изневяра

Ако сънувате, че изневерявате на гаджето си, то вие със сигурност търсите нови емоции в леглото, които то не може да ви даде. Друга причина за този сън е, че той не ви обръща достатъчно внимание. Според психолозите, този сън означава, че вие се страхувате да не ви изневерят или наранят по някакъв начин. Това е свързано и с ниско самочувствие.

Секс с бивше гадже

Понякога двама души са толкова дълбоко свързани, че след раздяла им е трудно да започнат нова връзка, особено интимна. Много жени и мъже сънуват, че правят секс с бившия/бившата. Това може да значи, че още не сте превъзмогнали човека, с когото вече не сте или имате нещо, което е останало неизяснено. Също така е и предупреждение, че повече не бива да се обвързвате с хора, които ви нараняват. Този еротичен сън ще ви подскаже, че сте несигурни и не знаете как да постъпите, ако бившият/бившата иска да се видите просто за секс.

Секс със звезда

Всеки от нас има свой идол. Гледайки снимки и видеа на известни личности, някои от вас със сигурност са си фантазирали за него. Ако сънувате любимия ви певец или актьор, то вие искате да постигнете по-висок стандарт в живота и се нуждаете от промяна. Това показва още, че искате нещо по-различно в секса, но нямате човек, с когото да експериментирате.

Секс с колега

Този сън е доста странен. Единият вариант е да имате някакви скрити чувства към въпросния човек, които все още не може да признаете. Другият е, че трябва да смените гаджето със съвсем различен типаж. Третият е, че ви липсва разнообразие в секса.

Свалки, секс... Кои жени са най-ненаситни?

Нужна ли е любов за добър секс?

Сексът на първа среща – как се отразява на връзката?

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

titia ( преди 5 години )
ne sum sunuvala takiva ne6ta. otdavna trudno sunuvam
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
велко ( преди 5 години )
сексът стана зако пове4е дабъда с тая жена
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
велко ( преди 5 години )