IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Секс играчка според зодията (2 част)

29 април 2019 14 15

За разнообразие в леглото

Източник: IStockphoto

Източник: IStockphoto

Секс играчките все по-често се използват от хората, търсещи нещо ново в интимните отношения. Всяка четвърта жена използва своя вибратор по време на любовната игра с мъжа, като една трета от живеещите в Германия искат секс играчки, показват данните от изследване, цитирано от Bild.de.

Няма спор, че въпросните аксесоари внасят разнообразие в секса, но колко хора знаят за какво всъщност са предназначени. Освен вибраторът, който като че ли е най-популярен, много българи не са чували за вибротопки или анални топчета.

След като ви представихме какви играчки биха се харесали на първите зодии, ето и останалите:

Везни – играчки за двама

Те отделят голямо внимание както на самия сексуален акт, така и на любовната игра преди това. За тях разговорите, докосванията, ароматните свещи и музиката определено имат значение. Хората от зодия Везни не обичат отделните занимания като мастурбиране. Затова се увличат по играчки за двама. Високото им самочувствие ги кара да си купуват неща, които никога не са пробвали, но не се притесняват да използват.

Козирог – вибратор куршум

За тях се говори, че са скрити лимонки. В началото на връзката Козирозите са по-свити, но опознаят ли човека до себе си, стават все по-разкрепостени. Ето защо използването на вибратор куршум ще им достави удоволствие от нови висоти. Той е с гладка повърхност и интензивна вибрация, която ще задоволи и по-претенциозните любовници.

Скорпион – вибриращ анален разширител

За много от зодиакалните знаци сексът отзад е тема табу, но не и за Скорпионите, които се славят със своята страст. Те имат доста перверзно мислене и не се свенят да го разкрият на човек, с когото са за една нощ или в по-сериозни отношения. Понякога влизат в ролята на хищници и от тях може да се очаква всичко. Затова вибриращите анални разширители не са им нещо непознато.

Стрелец – бикини без дъно/ прашки за мъже

Те са свободомислещи личности, за които сексът на обществено място е нещо съвсем нормално. В тази връзка не се увличат толкова по играчки, колкото от нестандартни места, на които да го направят съвсем спонтанно. Стрелците все пак имат фетиш към секси бельото – жените не се притесняват да носят бикини без дъно, латекс или изрязани бодита, докато мъжете се възбуждат от носенето на прашки. В колата, в парка, в асансьора или в тоалетната, те са готови да отговорят смело на нагона си.

Водолей – изстудяващ балсам за зърна

„Огън и лед е нашата любов“, се пееше в една песен. Водолеите са от онези, които поставят удоволствието на половинките си на първо място. Понякога могат да шокират другия с нестандартните си идеи, които имат за секса. Склонни са да изневеряват, ако партньорът им е по-консервативен в леглото, само и само за да задоволят нагона си. На тях ще им хареса изстудяващ балсам за зърна, което ще добави по-различно усещане за любовната игра.

Риби – водоустойчив вибратор

Хората от тази зодия обичат да живеят в друга реалност и непрекъснато фантазират. Това важи и за секса. Те са романтици, които искат да доставят удоволствие на половинките си. Като представители на водните знаци, Рибите обичат да съблазняват другия във ваната, сред ароматни свещи, с чаша от любимото вино в ръка. Биха се зарадвали на водоустойчив вибратор, с който да получат оргазъм под вода. Предпочитат партньори, които са отворени към нови експерименти в сексуалния живот.

Секс играчка според зодията (1 част)

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

да ( преди 4 години )