IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Защо жененото ви гадже не напуска съпругата си?

13 април 2019 15 15

3 причини защо той няма да избере вас

Снимка: istockphoto.com

Снимка: istockphoto.com

Много жени правят сериозната грешка да започнат афера с женен мъж, с надеждата, че той рано или късно ще бъде само техен. В 90 процента от случаите тези „други жени“ се оказват най-разочарованата страна в любовния триъгълник.

Малко са изневеряващите мъже, които наистина са готови да напуснат жена си заради любовницата си и да поискат развод.

Ето и кои са трите най-основателни причини да не си губите времето с женен мъж, защото шансът той да напусне съпругата си заради вас е минимален:

1. Той вече си има всичко, от което се нуждае

Защо му е на вашия любовник да оставя жена си и децата си, след като така или иначе вече се радва на невероятния секс с вас и то без никакъв по-сериозен ангажимент? Истината е, че той буквално се намира в идеалната ситуация – има си дом и семейство, има си и забранените удоволствия. Има си съпруга, която да се грижи за него и наследниците му, има си и жена, която задоволява другите му нужди. За този мъж всичко е свършено и той ще се възползва от тази ситуация, докато може.

2. Разводът е твърде болезнен

Помислете за последиците от развода. Има адвокати, скандали, децата са силно разстроени и разочаровани, има финансови тежести и редица други проблеми, които възникват, например жилищни. Защо му е на вашия женен любим да поставя себе си и семейството си на подобно изпитание, ако може и да не го прави? Дори той да изглежда щастлив с вас, започне ли да се чуди твърде дълго за развода, значи няма и да се реши.

3. Той вече щеше да е напуснал жена си

Ако вашият женен приятел не може да търпи съпругата си (или по-скоро ви убеждава в това) досега да я беше напуснал, дори още преди старта на вашата връзка. Ако той ви обича истински и повече от всичко, той ще се примири с болката от развода и ще предприеме стъпки в тази посока, в името на това да не ви изгуби. Ако обаче имате връзка с този мъж месеци наред, а той само ви обещава, че ще напусне жена си, по-скоро не му вярвайте. Щом досега не го е направил, значи не го иска. Толкова е просто.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Play.boy ( преди 4 години )
Ако на една жена й кажеш направо "Искам да те чу... , в 99% от случаите нищо няма да стане. Но ако я моткаш, вероятността да стане работата е голяма. Жените обичат да се надяват.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар