IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Секс преживявания: Как да ги направим по-вълнуващи?

2 юни 2019 15 15

Анкета събра желанията на британци

Снимка: Pexels

Снимка: Pexels

Сексът е част от живота на хората, но не е лесно всеки да изговори какви точно са желанията му. Според проучване на онлайн аптека във Великобритания, става ясно какви са точно желанията на всеки в интимните игри. Резултати от допитването са публикувани в Daily Star.

1. Секс на обществени места

На първо място се оказва сексът на обществено място. Явно този вид интимност предлага силна тръпка заради риска практикуващите го да бъдат „уловени“. Феновете на този вид удоволствия са готови за „компромис“ като практикуват и в автомобил. Около 1,4 процента от анкетираните признават, че са били интимни на работното си място, където предизвикателството да те хванат също важи.

2. Секс играчки

Участниците в проучването също харесват да използват секс играчки. Според допитването, традиционните вибратори все още са най-популярните секс играчки. До „услугите“ им прибягват 44 процента от участниците в допитването. Около три четвърти от анкетираните споделят, че предпочитат да използват секс играчките си по вечерно време. Само шест процента ги употребяват сутрин. Най-популярното място за използване на секс играчка е спалнята. Следват всекидневната, банята и кухнята. 

3. Презервативи

Проучването е установило, че близо половината от сексуално активните млади хора не използват предпазни средства, когато се отдават на интимност. Приблизително същият процент не са употребявали презерватив дори когато са правили секс с нов партньор за първи път. Над една трета от анкетираните смятат, че ако носят презервативи, това може да бъде изтълкувано зле.

4. Сексуални партньори

Според проучването повечето мъже смятат, че идеалната бройка на партньорите за жените е седем. Около една четвърт от анкетираните казват, че през живота си са правили секс с между двама и четирима партньори. Четиринадесет процента са били интимни само с един партньор. Под два процента признават, че са имали над 90 сексуални партньори през живота си. Малък процент от участниците в проучването не могат да посочат точната бройка на сексуалните си завоевания.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари