IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пет признака, че партньорът ви иска да се вижда с други хора

8 юни 2019 15 15

Показатели, че човекът до вас иска разнообразие

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Понякога в една връзка идва момент, в който нещата не вървят. С партньора ви не се разбирате или пък няма какво да си кажете. Постоянно се карате и не искате да сте в една стая заедно. Тогава идва моментът, в който се питате дали точно този човек е правилният за вас. Дали тази негова нервност не се е породила от факта, че иска да се вижда с други хора? Може и да е така. Може връзката с вас да му е омръзнала и да иска да потърси разнообразие някъде другаде. И макар да е трудно да се хване човек, който лъже, все пак има начини, по които да разберете това още преди да сте навлезли в ситуация на скандал и да си спестите негативните емоции.

Ето някои знаци, които могат да ви подскажат, че партньорът ви търси нещо различно.

Заглеждат се по други хора все по-често


Снимка: iStock

Експерт по срещите казва „Смятам, че най-очевидният и най-ранният знак, че очите на човека до вас не гледат само вас, е, когато ги хванете да се заглеждат по околните“. Според него, дори и най-верният партньор в света забелязва, когато привлекателна персона мине покрай тях. Това обаче не означава, че веднага ще изневерят. Но когато ги хванете да се разсейват все по-често и това ви притеснява, няма нищо лошо да го споделите с половинката си. Този разговор със сигурност ще бъде неприятен, но не трябва да се примирявате с нещо, което не ви харесва. Колкото и да се надявате вашият партньор да не заглежда други хора, това е много трудно. Но поне може да го помолите да не го прави докато е с вас.

Започват да ви питат дали има хора, по които си падате


Снимка: iStock

Ако човекът до вас иска да се среща с други хора, той може да започне да ви пита дали и вие нямате някого, по когото си падате. Експерти споделят, че по този начин партньорът ви може да опита да завърже разговор за потенциални хлътвания, фантазии или пък романтичен интерес към други хора, за да види какво ви е мнението по тези теми. „Той или тя иска да разбере дали вие сте мислили за среща с други хора, за да е по-лесно на него/нея да си признае“.

Често ходят сами по места, където могат да завържат нови запознанства


Снимка: iStock

„Може да разберете, че партньорът ви избира да ходи по събития, където да се запознава с привлекателни хора, когато вас ви няма“, споделят експерти. Това може да накара всеки да се почувства зле относно връзката си. Решението тук е да не вдигате веднага скандал, ако разберете, че той или тя ходят някъде без вас. Просто поговорете с тях и им задайте въпроса защо са взели това решение. Не забравяйте, че една обикновена женска или мъжка вечер невинаги означава изневяра. Човек винаги има нужда от лично пространство дори и в дълготрайна връзка.

Започват да флиртуват доста


Снимка: iStock

Има доста спорове дали флиртуването е вид изневяра. Някои казват, че е, а други смятат, че е просто обикновен разговор. Трети смятат, че само и единствено физическият контакт се счита за изневяра. Според експерта по връзките Ейприл Масини „Ако партньорът ви започне да флиртува все по-често, това може да означава, че иска да се среща с други хора и да избяга от връзката си с вас“. Но запомнете, че учтивостта не трябва да бъде бъркана с флирт и една лека усмивка към касиерката или касиера в магазина не означава, че партньорът ви иска да ви зареже.

Изведнъж стават по-привлекателни


Снимка: iStock

„Внезапната промяна във външния вид е знак, че той/тя искат да пробват нещо друго“ смята Масини. Често хората, които искат да избягат от сегашната си връзка започват да се грижат повече за себе си. Жените започват да слагат повече грим, да променят често прическата, а господата започват да се гледат все по-често в огледалото преди да излязат.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

.... ( преди 4 години )
i prez takuv period ot jivota si sum minala .otdavna sum se razdelila s takiva muje . kazah kogo obojavam i po kakuv na4in .
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар