IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кога е добре партньорът ви да е приятел с бившите си?

6 юли 2019 15 15

Не се притеснявайте, ако половинката ви попадне в тези ситуации

Снимки: Pixabay

Снимки: Pixabay

Повечето от нас прибягват към негативни заключения, когато разберат, че партньорът им все още поддържа връзка с бившите си гаджета. Дори някои започват да се притесняват за връзката си и да се чудят дали е възможно старите чувства отново да се възродят.

Не бързайте с всички лоши сценарии, които се зараждат в главата ви. Напълно нормално е половинката ви да е в близки приятелски отношения с бившето си гадже. Има ситуации, които не могат да бъдат избегнати и вие трябва да се научите да ги приемате.

Например, когато имат общи приятели. Когато гаджето ви и бившия му партньор/ка са в една компания, е напълно нормално все още да общуват. Възможно е двамата да са се разделили с уговорката да не развалят приятелството си, защото знаят, че така или иначе ще се срещат постоянно, когато излизат с останалата част от компанията.

Още повече, тяхната неловка ситуация може да попречи на взаимоотношенията в цялата група. Затова вариантът с приятелското отношение е най-добър и вие трябва да се научите да го приемате. Голям плюс е това, че все пак вие знаете за тези взаимоотношения, което може да ви покаже колко партньорът ви държи на вас.

Освен в приятелска среда, партньорът ви може да работи с бившето си гадже. Много от връзките започват на работното място, където човек прекарва по-голямата част от времето си. Затова трябва да разберете, че е невъзможно напълно да се прекъсне едно общуване, когато постоянно се натъкваш на човека.

В офиса е нормално да се поддържат дружелюбни отношения и това да не застрашава по никакъв начин вашата връзка. Най-добрият начин по който да запазите сегашните си романтични взаимоотношения е да се придържате към професионалното общуване и да не прекрачвате никакви граници с бившата си любов.

Най-големият знак за това, че връзката ви е стабилна въпреки отношенията на партньора ви с бившите му гаджета, е това, че той се обръща към вас за подкрепа.

Винаги когато нещо не е наред и нещата не вървят, вашето рамо е това, на което любимият ви човек избира да поплаче. Това е признак, че връзката ви е стабилна и може да устои на всякакви препятствия. Та дори и бивши гаджета.

 

Снимки: Pixabay

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари