IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Любовта ѝ отива: Джиджи Хадид се разголи в нова кампания за бански и бельо

20 април 2024 12 00

Гаджето на Брадли Купър участва в секси реклама на Victoria's Secret заедно с Емили Ратайковски

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Джиджи Хадид показва корема си в секси бански и бельо, позирайки на плажа за новата кампания на Victoria's Secret. Приятелката на Брадли Купър влезе в Instagram в сряда следобед, за да сподели снимки зад кулисите от последната кампания на марката за бельо, в която участват още Емили Ратайковски и бившата жена на Венсан Касел – Тина Кунаки.

28-годишната руса красавица ангажира своите 78,2 милиона последователи с публикация – въртележка от снимки, до които написа: „Някои нови @victoriassecret от @mikaeljansson + bts.“

Впечатляващите снимки показват Джиджи, която е майка на 4-годишно дете, по бельо и бикини, които разкриват перфектната ѝ моделска фигура. Една привличаща вниманието снимка показва русокосата сирена в зелен сутиен и подходящо бельо.

Супермоделът позира на каменист плаж на фона на палми и океански вълни, като рекламата е снимана на Търкс и Кайкос в района на Бахамите.

Друг кадър показва блондинката, чиято сестра – Бела също е супермодел, седнала на пясъка, облечена в кафяв бански костюм от две части. Тя е добавила кафяви ботуши с детайли от ресни и тъкана шапка за слънце.

„Толкова е забавно да видиш как тенденциите в банските костюми се завръщат“, казва звездата от кампанията Escape to Summer пред InStyle.

„Victoria's Secret връща някои архивни стилове за плуване и преразглеждането им ме кара да се влюбя в тях отново“, добави тя.

Колекцията Escape to Summer излезе на 17 април и предлага бански костюми, покривала и готови за носене отделни части като корсетни горнища.

„Чувствах се толкова красива в монокините за тази нова кампания“, каза още Хадид. „Също така обичам да виждам ярки цветове, щампи, високо изрязани и нахални долнища и забавни детайли, всичко това е тук, за да остане през 2024 г.“, посочи тя.

Джиджи също така сподели пред изданието: „Избирам банските си въз основа на това как ще изглежда денят ми. Ако ще играя на пясъка с дъщеря си или ще играя волейбол, бих посегнала към поддържащ комплект или цял бански с по-голямо покритие. Но ако имам време да хващам тен и искам да изглеждам сладко, обичам нещо цветно, шарено и нахално.“

Новата модна  реклама на Джиджи идва, след като тя позира за собствената си марка, Guest In Residence, миналата седмица.

Живописният и секси моден ангажимент на Джиджи идва на фона на щастливото развитие в личния ѝ живот. От няколко месеца красавицата се носи на крилете на любовта, откакто започна връзка с холивудския актьор Брадли Купър през есента на 2023 г.

Това е първата сериозна връзка на Хадид след раздялата с бащата на дъщеря ѝ Кай –  британския певец Зейн Малик. Същото се отнася и за Брадли – Джиджи е първата официална жена в живота му след като скъса окончателно с майката на 7-годишната си дъщеря Леа – руския топмодел Ирина Шейк.

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари