IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дамски чанти – моделите за пролетта, които си заслужават

22 април 2024 16 30

Ето какво ще бъде популярно

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Добавянето на най-новите тенденции в пролетните чанти към нашата ротация на аксесоари е едно от малкото хубави неща, които правят живота забавен. Изпъкнал цвят, причудливи апликации или вдъхновени от бижута каишки могат да накарат дори най-облачните дни да изглеждат като изпълнени със слънце. Най-новите тенденции в пролетните чанти имат по нещо за всеки, дори за хора, които предпочитат фините си аксесоари изцяло черни или минималистични.

Всъщност тази пролет най-забележимите и модерни стилове са по-разнообразни от всякога. Вместо единичният силует да превземе пазара, тенденциите тази година са освежаващо разнообразни. От класически модели с изискани модерни щрихи до стилове от миналото, адаптирани към нашето време, изборите наистина не са малко.

Дамски чанти – моделите за пролетта, които си заслужават

Смела визия

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CETTIRE (@cettire)

Освен ако не сте поклонник на чантата с катарами, зашеметяващата хардуерна част може да не е в списъка ви с чанти, които трябва да имате, но тази пролетна тенденция е настроена да промени всичко това. От интелигентни щипки до блестящи ключове, дръзкият златен обков е тенденция, която вероятно ще се хареса както на инфлуенсърите, така и на феновете на вечните аксесоари.

Флорални детайли

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Caracol (@caracol.inc)

Цветята за пролетта не са новаторски, но със сигурност могат да направят изявление. Този сезон дизайнерите са предоставили градина от земни удоволствия благодарение на цветни и метални апликации, които добавят очарование, без да изоставят изтънчеността.

Чанти за китката

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sonar Craft (@sonar__craft)

Скромните чанти за китката от ранните години на века са приели нова форма за тази пролет. Вече не са минималистични и подобни на портфейл, а се отличават с органични форми, смели верижки в стил гривна и привличащи вниманието текстури като еластична кожа и готова за лятото рафия.

Двутонна текстура

Контраст, но нека бъде елегантен. Тази пролет дизайнерите заложиха на блокиране на цветовете в полза на двуцветните чанти и портмонета, обогатени с множество текстури. До момента това е най-креативната тенденция при аксесоарите, която сме срещали. От Chanel представиха красив модел, в който обединяват рафия, смола, платно и кожа за наистина уникален и класически силует.

Талисмани

Шикозните очарователни украшения са друга тенденция, която ви позволява да покажете своя личен стил, както и вашето ниво на вкус. От носталгични дрънкулки до причудливост на модата от 2000-те години и метални ресни, които предизвикват атмосфера на фини бижута, има много начини да внесете тази тенденция във вашата ротация на аксесоари. За модни момичета с ограничен бюджет, помислете за пазаруване на дизайнерски талисмани за чанти, които да добавите към любимата си чанта през кръста или през рамо.

Дамски чанти – цветовете, които ще са популярни през 2024 година

Дамски чанти – 4 дизайна, които винаги ще са на мода

Пролетни аксесоари – пет модела чанти за сезона

Дълги верижки

Блестящите вериги често се забелязват върху чантите за кръст, но тази пролет попадат директно под светлината на прожекторите с тази тенденция. Вместо да предоставят ясна функционалност, много от най-модерните чанти за тази пролет включват вериги като украшения. Резултатът от тази промяна от функция към форма? Чанти, които придават метален ефект на всяко облекло и привличат окото, без да привличат явно вниманието.

За още съвети за постигане на желания стил последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари