IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пробуждането на кралиците – Мег Райън, Сара Джесика Паркър и още красиви дами, които се завърнаха на Met Gala

7 май 2024 10 30

Райън не беше присъствала от 2001, а Кайли Миноуг отново стъпи на червения килим след 10-годишна пауза

Снимки: Getty Images

Снимки: Getty Images

И просто така... Сара Джесика Паркър отново е на червения килим на Met Gala. 

След като присъства на събитието за първи път през 1995 година, 59-годишната актриса определено познава много добре стълбите пред музея „Метрополитън“ в Ню Йорк. Тази година тя беше за 12-и път на най-бляскавото модно събитие, тематично озаглавено „Спящи красавици: Пробуждане на модата“. Като една от най-стилните актриси в наши дни и дамата, която донесе Кари Брадшоу в ежедневието ни, Паркър не пропусна да покаже най-доброто си лице и тази година.

Облечена в скулптурна рокля с корсет от Ричард Куин, Сара Джесика не направи изключение от твърдението си, че е привърженик на темата на Met Gala и дори успя да намекне за емблематичния стил на Кари Брадшоу.

Сара Джесика

Снимка: Getty Images

Дизайнът, който Паркър показа в социалните мрежи, преди да се отправи към известните стъпала на музея на изкуството в Ню Йорк, включваше украсена с бижута флорална дантела и стегната талия. Тя допълни роклята с бижута от Briony Raymond, включващи дълга перлена огърлица, изящни обеци и изобилие от пръстени. Актрисата също така облече блестящ прозрачен чорапогащник и обу високи обувки в нюд цвят.

За да покаже, че Кари Брадшоу определено я е научила на нещо през годините, Паркър завърши визията с прическа, която бе наполовина пусната, наполовина вдигната, и украси главата си с впечатляваща бяла шапка на Philip Treacy.

Звездата от „Сексът и градът“ беше придружена от близкия си приятел Анди Коен, който носеше класически костюм и папийонка. Двамата пристигнаха ръка за ръка и позираха за общи снимки.

Сара Джесика

Снимка: Getty Images

След като си даде кратка почивка от модното събитие, Паркър стъпи отново на червения килим през 2022 година, когато носеше рокля от Кристофър Джон Роджърс, завършена с перната шапка от Philip Treacy.

Друга дама, която направи бляскавото си завръщане на Met Gala, бе Кайли Миноуг. Тя позира пред фотографите в Ню Йорк след 10-годишна пауза и определено имаше какво да покаже.

Кайли Миноуг

Снимка: Getty Images

Изпълнителката, която долетя специално от Лас Вегас, се облече в почти прозрачна бляскава рокля, направена от креативния директор на Diesel Глен Мартенс.

Почитайки темата „Спящи красавици: Пробуждане на модата“, Мартенс каза пред британския Vogue, че роклята, която е изработена от дънкова плетка devore и включва хиляди блестящи микрокристали, е предназначена да изглежда така, сякаш Миноуг е била заспала в нея в продължение на стотици години. Части от тъканта бяха оставени „отворени“ около контурите на тялото ѝ, за да подчертаят извивките.

Devore е техника за изтъкаване, използвана особено при кадифе, при която материал от смесени влакна се подлага на химичен процес за разтваряне на целулозни влакна, за да се създаде полупрозрачен модел за по-здраво изтъкан плат.

Кайли Миноуг,

Кайли Миноуг и Глен Мартенс, Снимка: Getty Images

„Роклята изглежда едновременно бляскава и мистериозна и има скрита история, изработена с помощта на невероятни техники, за да изглежда като органична, но искряща интерпретация на моето „заспало“ същество“, добави Миноуг.

Изпълнителката обаче определено не спи много през последните дни. Тя пристигна в Ню Йорк директно след концерта си в Лас Вегас, където Джанет Джаксън бе забелязана сред публиката. Миноуг също така се присъедини към Мадона по време на концерт от световното ѝ турне Celebrations в Лос Анджелис този март. Тя може да се похвали и със специална кукла Барби, спечелена награда „Грами“ и специална статуетка от наградите Billboard Women in Music за влиянието си върху световната музика.

Връщайки се още по-назад във времето, Мег Райън стъпи на червения килим в Ню Йорк за първи път от 2001 година насам. И въпреки годините, актрисата показа, че все още умее да впечатлява и да позира като истински модел.

Мег Райън

Снимка: Getty Images

Легендата на романтичните комедии присъства на Met Gala след повече от 20-годишно отсъствие. Тя се облече в черна рокля на Michael Kors, включваща прозрачна дантела и флорални детайли по цялата повърхност. Носейки косата си в емблематичните за нея къдрици, 62-годишната Мег Райън позира както самостоятелно, така и заедно с 64-годишния Майкъл Корс.

Последният път, когато Мег беше на стълбите пред музея „Метрополитън“, беше през 2001 година. Тогава носеше дълга до коляното рокля с перленобяло бюстие и черна плисирана пола, комбинирани с черни обувки на нисък ток. Косата ѝ беше оформена почти като сега, само че дължината ѝ стигаше до раменете. През 2001 година темата на Met Gala беше „Жаклин Кенеди: Годините на Белия дом“, докато тази година бе „Спящи красавици: Пробуждане на модата“.

Мег Райън

Мег Райън през 2001 година на Met Gala. Снимка: Getty Images

И последното бляскаво завръщане, но не по важност, бе това на Линда Еванджелиста, която превърна червения килим в свое собствено модно дефиле. Тя стъпи отново на стъпалата в Ню Йорк след деветгодишна пауза.

За големия си момент моделката се облече в бял тоалет от Khaite. Тя се спря на дизайнерката Катрин Холдщайн, която създаде за нея елегантна бяла драпирана рокля от органична коприна. „Единственото нещо, което исках да направя, е да контрастирам на черното и това е, което направихме. Чувствам се много удобно и съм наистина, наистина, наистина щастлива“, каза Еванджелиста пред Vogue.

Линда Еванджелиста

Снимка: Getty Images

58-годишната красавица допълни тоалета с дълги прозрачни ръкавици и чифт обеци от турмалин от дизайнерката Ана Хури, която я придружи на червения килим.

За още новини от света на звездите и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари