IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Почивката на градската жена

27 май 2015 04 46

Духът на съвременната романтика от Burberry Resort 2016

Снимка: Burberry

Снимка: Burberry

Обичаме да пътуваме и да откриваме нови места, но някак си винаги големият град остава в сърцата ни.

Заедно с него носим и едно неповторимо усещане за класическото общество, което чувства привързаност към строгия офис дрескод.

Точно това, с лека добавка от модерен привкус, ни е приготвил Кристофър Бейли в новата колекция Resort 2016 на Burberry.

Виждаме много дантела, ресни и златни панделки върху тежки на вид текстури и наситеност от контрасти.

Твърдостта в колекцията еднозначно обозначи, че краят на бохемските вдъхновения е настъпил и е време да оставим твърде безгрижното поведение зад гърба си.

Тенденцията за сезона подтиква да обърнем поглед към строгите, но женствени линии и силуети, създадени от монохромни комбинации и съчетания между черно, бяло, син металик, розово и емблематичният за модната къща беж.

Прозрачните елементи с ефектна и прецизна перфорация се явяват основни компоненти на геометрични форми, „сглобени“ изключително детайлно.

Правите кройки се усещат във всеки един аспект на колекцията – наблюдаваме палта и рокли, които като че рязко са отсечени в дължини до коляно.

Специално място е отделено и на дългите коктейлни рокли, които са с поставен стилен акцент върху кръста.

Палтото и пончото с ресните са новите най-добри приятели на всяка жена, а вие можете да видите детайлно решенията на Burberry за Resort 2016 в нашата галерия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари