IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Изкуството на бижутата

22 юни 2015 13 55

Традиции и уникално предложение от FREYWILLE

Снимка: FREYWILLE

Снимка: FREYWILLE

Невероятно предложение правят от FREYWILLE към своите клиенти и истинските ценители на красивите бижута – възможност да акцентирате със стил върху собствените си предимства.

Привлечете вниманието към Вашата красива усмивка с пъстри обеци в различни форми и колекции, откройте присъствието си с атрактивни гривни или бъдете винаги навреме с красиви часовници.

Артистичното изпълнение при изработката и майсторство на технологиите са вплетени във всеки един от моделите обеци. Класическата колекция съдържа в себе си селекция от 24 каратово жълто злато или бял родий или паладий.

Наситените цветове, уникалността и стилът се комбинират едновременно само в един аксесоар. Гривните на FREYWILLE са всичко, от което се нуждаете.

Графичните принтове, флоралните елементи и детайли, вдъхновени от природата и митологията смело преливат в дъга от наситени нюанси на различни цветове, превръщайки се в идеалния цветен акцент за всеки силует.

Точно време и елегантно бижу в едно – часовниците FREYWILLE имат всичко. Аксесоарът, който се явява измерващ за стойностните моменти в живота е вдъхновен от елегантната визия и вечната красота на бижутата.

Часовник, който съчетава в себе си едновременно практичност и внимание към детайла. Всички изделия от този тип са изработени в Швейцария и са с швейцарски кварцов механизъм, отдаващ почит към прецизност от най-висок клас.

Само сега – уникално предложение от FREYWILLE!

От 22.06.2015 до 30.06.2015 с промокод „SUMMERTIME“ получавате 10% отстъпка и безплатна доставка на онлайн магазина на FREYWILLE .

Промоцията не важи за артикули с намалени цени!

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

M ( преди 8 години )