IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Висша мода 2016: Зад кулисите на Chanel

8 юли 2016 11 00

Карл Лагерфелд показа същността на понятието „висша мода“

Снимка: Yannis Vlamos

Снимка: Yannis Vlamos

Ревюто се проведе на фона на всички дами от ателиетата на Chanel, заедно с техните скици, шивашки машини, конци, игли, ролки с платове и маси, които не спираха да работят по време на презентацията.

Идея, която може би е заимствана от традицията на Коко Шанел да провежда представянията на своите колекции в собствената си къща. Този път модната къща дойде със своите ателиета към аудиторията.

Силуетите от разширени кройки в раменете, които изглеждат почти квадратни, добиват своя балансиран завършен вид с високи ботуши над коляното, плътно прилепнали по крака.

Обувките се подават под широки панталони със строги линии и поли тип „камбана“, изработени от тюл с контраст от сатен.

Висшата мода е 3D изживяване, което при Chanel идва с масивни и богати бродерии и блестящи инкрустации.

Специфично за този тип изделия е, че всеки един силует се изработва по точните размери на клиента и гарантира не само за качество и уникалност, но и за майсторство.

Цялото ревю висша мода есен 2016 на Chanel е една демонстрация, доказваща същината и стойността на колекциите, която няма как да бъде по-вдъхновяваща.

Дори и за останалите линии през годината презентацията да е страхотна на екзотични и интересни локации, нищо не описва по-добре висшата мода от фокусирането върху същината на работния процес.

Колекцията и подробни кадри от фона на ревюто можете да разгледате в нашата галерия.


Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

Алексей ( преди 4 години )
Перезвоните мне пожалуйста 8(812) 200-42-95 Алексей.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар