IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Риана на 30: Да останеш себе си, независимо от цената

5 май 2018 09 30

Певицата застава на корицата на Vogue

Снимка: Vogue

Снимка: Vogue

От малко момиче в суперзвезда, до сериозна бизнесдама. Това е Риана, която изгря с песните и разви таланта си в кино и модната индустрия.

Сега тя застава на корицата на Vogue, за да разкаже малко повече за промените, когато станеш на 30, за личния си живот и генерално за отношението към самия себе си.

За личния си живот певицата споделя: „Преди се чувствах виновна заради това, че отделям време за себе си, но освен това мисля, че никога досега не съм срещала някого, който да си заслужава“.

Макар да не споменава с име своята половинка, слуховете водят към Хасан Джамел, млад бизнесмен от Саудитска Арабия, с когото папараци я уловиха на почивка.

Певицата споделя, че все още има същите притеснения за здравето си, каквито е имала като по-млада.

„Добре, сега като съм на 30, трябва ли да правя някакви неща? Трябва ли да съм притеснена? Трябва ли да замразя яйцеклетките си? Какво правиш, когато си на 30?“, казва тя.

Риана винаги е била зад каузата жените да се харесват точно такива, каквито са. С всичките минуси на своите тела, които не влизат в общоприетите стереотипи. За нея няма значение килограмите, дали си качил отгоре или не, защото всичко е въпрос на лична самооценка и възприятие.

„Трябва просто да се смееш на себе си, честно. Имам предвид, че знам кога имам ден, в който се чувствам дебела и кога съм отслабнала. Приемам всички тела. Не съм като модел на Victoria's Secret, но въпреки това се чувствам много красива и уверена по бельо“.

Броят за юни 2018 идва с фотосесия, дело на фотографското дуо Мерт и Маркус, на която певицата позира в рокля на Dolce & Gabbana и изделия на модни къщи като Michael Kors, Stella McCartney и Alberta Ferretti.

Всички кадри от фотосесията на Риана можете да видите в нашата галерия.


Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари