IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мет Гала 2018: Забележителните звезди на червения килим

8 май 2018 11 20

Кои се справиха страхотно с тоалетите?

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

През годината има многобройни официални събития, на които проверяваме модния нюх на звездите. Официално най-голямото обаче, е Мет Гала, което и тази година събра най-големите знаменитости, които трябваше да интерпретират темата „Райски тела: Модата и католическото въображение“.

Традиционният годишен бал в музея „Метрополитън“ в Ню Йорк цели събирането на средства, а поводът е откриването на ежегодната изложба в Института за костюма.

Ако през всички останали събития на червения килим през годината можем да определим най-добрите модни тоалети и тези, които не са се справили, при Мет Гала опорната точка не е това. Тук открояваме тези, които са спазили най-добре темата на събитието и тези, които не са се осмелили.

Ето най-забележителните тоалети от тазгодишното издание на Мет Гала.

1. Блейк Лайвли

Ако балът трябва да има кралица, то тази година това определено бе Блейк Лайвли. Актрисата се появи в зашеметяващ тоалет на Versace, за който дори се наложи специален превоз, който да може да побере роклята. Религиозната нотка е вплетена в аксесоара за коса и пищната орнаментика върху кралско червено.

2. Сара Джесика Паркър

Актрисата, която всяка година се вписва в челните места на класациите за най-дръзки тоалети и тази година изгря с избора си. Сара Джесика Паркър бе олицетворение на тазгодишната тема в пищна рокля на Dolce & Gabbana.


3. Мадона

Иконата заслужено е в топместата на звезди, които успешно се справиха с темата на тазгодишното издание на Мет Гала. Тя избра тоалет на любимата си модна къща – Jean Paul Gaultier. А и в крайна сметка, сещате ли се по-подходящ изпълнител за темата „Райски тела: Модата и Католическото въображение“ от Мадона, за която спокойно можем да кажем, че изгради кариера около нея.

4. Кара Делевин

Дългогодишната муза на Карл Лагерфелд умее да печели внимание с дръзките и смели решения. На Мет Гала 2018 тя се появи в изящен тоалет на Dior, едновременно разкриващ и перфектното ѝ тяло.

5. Риана

Тема като „Райски тела: Модата и католическото въображение“ не може без Папа. Тази година Риана отново събра погледите с тоалета си на Maison Margiela, с който успешно бе сравнена с глава на Римокатолическата църква.

6. Амал Клуни

Ако някога сме виждали перфектна симбиоза между рокля и панталон, то Амал Клуни ни накара да се засрамим. Съпругата на Джордж Клуни се появи в пищен тоалет на Richard Quinn и събра всички овации.

7. Рита Ора

Едно от доказателствата, че един аксесоар може да промени изцяло визията. Певицата се бе спряла на класическа дълга черна рокля, дело на Prada, за която бихме казали, че е много сигурен избор. Аксесоарът в косата обаче вписа Рита Ора перфектно в темата на Мет Гала 2018.

8. Ана Уинтур

Главният редактор на Vogue бе и домакин на събитието, затова от нея грешки не могат и да се очакват. Ана се появи в дълга рокля, специално изработена от Chanel, а задължителният елемент на събитието, кръстът, бе решен като дълго колие.

9. Ариана Гранде

Певицата се справи страхотно със задачата да изведе симбиоза между мода и религия върху червения килим. Тя се появи в рокля на Vera Wang с пищни принтове, напълно тематично съчетани с Мет Гала 2018.

10. Емилия Кларк

Майката на Драконите, облечена от глава до пети в Dolce & Gabbana. Някак си ѝ отива. Съвсем естествено, изделията на Доменико Долче и Стефано Габана бяха сред най-предпочитаните от звездите, тъй като техният емблематичен почерк и пищна стилистика някак се вписват в темата „Райски тела: Модата и католическото въображение“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари