Кендъл Дженър за първи път коментира факта, че по-малката ѝ сестра Кайли роди бебе преди нея самата. Тя споделя и как точно я кара да се чувства това, иначе щастливо събитие.

Само преди два месеца най-малката сестра от клана Дженър-Кардашян – 20-годишната Кайли, изненадващо роди момиченце, след като успя да скрие бременността си почти през всичките 9 месеца.

Баща на малката Сторми е чернокожият рапър Травис Скот. Едната от общо четирите лели на Сторми – 22-годишната Кендъл, дава интервю за новия брой на списание ELLE, като то е взето от певицата Лана Дел Рей.

Кендъл казва: „Очевидно е малко странно, че малката ми сестра има бебе преди мен самата. Не очаквах това да се случи така. Но всъщност това е един красив факт.“

Красивата брюнетка, която се изявява като доста успешен модел в последно време, разкрива още, че появата на малката Сторми е укрепила връзката ѝ с Кайли.

„Бебето ни направи по-близки. Ние винаги сме си били много сплотени, но като цяло много се дразнехме една друга. Майчинството направи Кайли по-любяща дори и към мен.“

За да видите снимките на Кендъл за Elle, посетете галерията ни!

Кайли с бебето Сторми; Снимка: Instagram