IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво включва колекцията бельо на Риана?

11 май 2018 13 20

И, разбира се, самата тя

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Светът трепетно очаква със затаен дъх първата колекция бельо на Риана и ето, че днес късметът ни се усмихна и можем да си отдъхнем.

Певицата представи ексклузивно изделия от своята дебютна линия и те меко казано са секси.

Точно 90 изделия се включват в Savage X Fenti, сред които бельо, спално, аксесоари и капсулни колекции към основната линия.

Заедно с това можем да обърнем внимание на специалните сутиени, достъпни във всички нюанси от нюд палитрата, заедно с други ежедневни предложения.

И като гледаме колко сексапилни са предложенията си представяме колко щастливи ще бъдат силните ни половинки, но и по тази тема Риана е категорична – колекцията ѝ е за жени, които искат да доставят удоволствие сами на себе си.

„Жените трябва да носят бельо за самите себе си. Мога само да се надявам да вдъхна увереност и сила като представя бельото в друга светлина. Не трябва да се придържаме към една визия с бельото, забавно е да поиграем. Можете да бъдете сладки една седмица и фатални през следващата“, коментира певицата.

И за да бъде чуто посланието ѝ, Риана е избрала много достъпни цени за всяко изделие. По-високите суми са за корсети, халати и гащеризони, които въпреки всичко поддържат нивото под $100.

Най-доброто от линията можете да видите в нашата галерия.



Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари