IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бременната Глория Петкова щурее с Бионсе

10 юли 2018 06 30

Моделът бе на концерт на дивата в осмия месец

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Глория Петкова се наслади на концерта на Бионсе и Джей Зи в Рим, част от съвместното им турне Bey and Jay On the Run. Макар и бременна в осмия месец, тя не пропусна шоуто.

В Ботуша тя остана в продължение на няколко дни, като най-вероятно компания в пътешествието ѝ прави съпругът ѝ Димитър. Двамата си казаха заветното „да“ преди два месеца на бляскаво празненство в двореца Евксиноград, припомня „Монитор“.

На тържеството бяха поканени единствено близките приятели и роднини на младоженците. Глория, която разнообрази живота в къщата на Вип Брадър преди няколко сезона с крясъци и набеждаването на Емануела за компаньонка, плануваше да се разходи до олтара на българска територия въпреки честите си ангажименти зад граница, за да може на големия ден да присъства и бабата на модела, която е много възрастна и не може да пътува.

Междувременно Бионсе и Джей Зи послужиха като притегателна сила и на друга родна звезда. Рапърът Явор Янакиев, по-познат на редовия зрител като 100 Кила замина преди дни за Милано, за да присъства на големия концерт на звездите. „Поздрави на всички българи тук, в Милано, и този стадион си го пожелавам и за мене“, пожела си във видео в социалните мрежи изпълнителят на „100 гайди“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари

.... ( преди 5 години )
nito poznavam tazi jena na snimkata , nito se interesuvam ot koncerti na tozi etap . pojelavam uspehi na vsi4ki i da sa jivi i zdravi
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар