IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ретро писък: Ръкави с татуси

3 декември 2018 06 40

За тези, които не искат истински татуировки

Amazon

Amazon

Има хора, които почти нямат част от тялото, която да не е покрита с татуировки. Други пък искат да им нарисуват нещо малко, но събират смелост за това с години. После съжаляват за решението си.

Докато преди години татуировките бяха по-скоро за бунтари, в наши дни те се правят все по-често от хора на различни възрасти и вече се приемат за нещо нормално. Има съвременни технологии, с които се постига по-добро качество на рисунката върху кожата. Но те не могат да намалят болката от боденето с иглата.

Пазарите са залети със специални бои и шаблони за временни татуировки. По магазините се продават и стикери, с които може да украсите кожата си за някой повод. Рисунката трае няколко дни и може да се отмие с вода, ако не ви харесва. Отскоро обаче има нова мода, която вече пристигна и в България – ръкави с татуси.

Специалните ръкави приличат на цветни чорапи. Изработени са от найлон и ликра, прилепват плътно по ръцете и създават илюзията, че целите са татуирани. Според описанието им в чуждестранните сайтове за онлайн пазаруване, те се перат в топла и студена вода и дори предпазват от UV лъчите.

„Татуираните“ ръкави се продават по 6 в комплект. Може да се сложат под тениска и е за предпочитане да се носят вечер, за да не се забелязва, че рисунките по кожата не са истински. Ако се носят на дневна светлина, е добре да бъдат подбрани според цвета на кожата и на китките да се сложат гривни и часовници, които да прикрият, ако има разлика.

Бихте ли си купили такъв аксесоар?

Източник: Amazon

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари