IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Навсякъде по света: Пръстен улавя сърдечната дейност на партньора

28 септември 2018 11 20

Предава ритъма в реално време

Източник: TheTouch

Източник: TheTouch

Няма по-хубаво от това да заспиваш и да се събуждаш с ритъма на сърцето на твоята половинка. Но когато двама души са разделени от определени обстоятелства, въпросното туптене, прегръдките и целувките са онези неща, които най-много липсват на влюбените.

Социалните мрежи помагат на много хора да се свързват помежду си, ако са на различни разстояния. Чатовете и видеоразговорите могат да разтъжат някого, но не и да заместят физическата близост. Уви, разработчиците на новите технологии са помислили и за този недостатък.

Вече има специален пръстен, който позволява да усетите сърдечната дейност на своята половинка в реално време, навсякъде по света.

Иновативният аксесоар, дело на компанията „TheTouch“, дава възможност на много хора да поддържат „жива“ своята връзка, която е от разстояние или понякога се налага да бъде такава.

Пръстенът е изработен от неръждаема стомана. Той не може да се надраска, защото повърхността му е покрита със сапфирен кристал. Синхронизира се с помощта на приложение за смартфон и има WiFi. Докосвайки го с пръст, ние може да изпратим поздрав на партньора си или просто да усетим ритъма на сърцето му.

Технологията, която може да носите на пръста си всеки ден, има 6 размера и 160 часа режим на готовност. Може да се използва активно в продължение на 14 часа. Батерията ѝ позволява да усещате туптенето на сърцето колкото дълго пожелаете.

Уникален унисекс пръстен. Бихте ли си го купили?

Източник: TheTouch


Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

Някой ( преди 5 години )
Това ми напомня за "Фарскейп" (който е гледал). Чиана имаше имплантиран диск, свързан със жизнените показатели на брат
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар