IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Виктория Бекъм: Бях наивна!

20 октомври 2018 06 00

Модният дизайнер в стилна фотосесия

Снимка: Vogue

Снимка: Vogue

Виктория Бекъм украси корицата на австралийския Vogue. 44-годишният дизайнер се снима във фотосесия, в която изглежда перфектно и по никакъв начин не си личи, че е майка на четири деца. Тя се показа в повече от десет различни образа.

Експевицата от Spice Girls си спомня как е започнала кариерата ѝ на дизайнер. Това е станало през 2008 г.„Това, което постигнах през тези 10 години е много повече от това, за което можех да мечтая. Чувствам, че правя това през целия си живот.

Живея и дишам с тази марка седем дни в седмицата – никога не спирам, ходя на почивка и не изключвам телефона или електронната си поща. Просто е друго мое дете“, признава Виктория. Голямата империя Victoria Beckham започва с трима служители, които независимо разработват всеки детайл на тоалетите.

Виктория признава, че в онези времена е била и малко наивна и затова не се страхувала да се захване с този бизнес. „Бях попзвезда, която се превърна в моден дизайнер и не исках да правя същото като всички останали. Исках в моята работа да има нещо по-особено“, спомня си тя.

Следвайки съпруга си Дейвид Бекъм, Виктория трябвало буквално да се движи по света, да превозва бизнес, домакинство, дом и семейство от Англия до САЩ, след това до Австралия, а след това отново да се завърне в Лондон.

Вижте Виктория Бекъм в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари