IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тоалетът на Маркъл предизвика еуфория

18 октомври 2018 12 40

Кралското семейство продължава турнето си в Австралия

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Появата на Меган Маркъл не спира да предизвиква вълнение сред обществото. Ето че бременната съпруга на принц Хари е на визита в Австралия със съпруга си и всяка крачка на кралското семейство се следи отблизо.

Новият тоалет на някогашната звезда от сериала „Костюмари“ очаквано пак бе обсъден и се превърна в хит, предаде OK Magazine.

Следващата стъпка на семейството в австралийското им турне е град Мелбърн. Съпрузите бяха посрещнати топло от многобройна публика, а Меган получи много цветя и още подаръци за бебето.

Тя носеше бежов тренчкот на австралийския дизайнер Мартин Грант, синя рокля на местната модна звезда Дион Лий и дамска чанта на „Гучи“. Дете подари на бившата актриса огърлица от боядисани нудли, сътворена от него.

Херцозите на Съсекс трябва да се завърнат в края на седмицата отново в Сидни, където в пристанището на града принц Хари ще вдигне знамето за откриването на основаните от него игри „Инвиктус“.

Според съобщение на представител на двореца Кенсингтън, съпругата на принц Хари ще роди бебе през пролетта на 2019 г., но бременността ѝ няма да попречи на нейния график.

Снимка: Reuters

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

11 ( преди 5 години )
И аз като си облека кучето в шарено палтенце, по улицата много му се радват.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар