IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бунтарки: Лили Роуз Деп до Памела Андерсън

30 октомври 2018 09 00

Опит и младост в първи съвместен проект

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

19-годишната Лили Роуз се снима в компанията на Памела Андерсън за корицата на V Magazine. Дъщерята на Джони Деп и Ванеса Паради отбелязва своя 20-и юбилей през май следващата година.

Лили Роуз прави своите първи крачки в модния бизнес и застава до именитата си колежка Андерсън, чиито участия в тази сфера включват всякакви фотосесии и всевъзможни корици по целия свят.

Двете застават за първи път една до друга в подобен проект. Автор на кадрите е Люк Гилфорд. На снимките актрисите са в ярки цветове, подбрани от Chanel и Rachel Comey, а младата Деп позира и доста предизвикателно в някои от кадрите.

Снимка: Instagram

Пред V Magazine 19-годишната актриса споделя за плановете си и началото на кариерата си, за бунтарския си характер и дори загатва и за лична тема в живота си. По-рано се появи информация за началото на връзка между Лили Роуз и номинирания за „Оскар“ Тимъти Шаламе.

Снимка: Instagram

Лили-Роуз Деп цялата в Chanel

Музите на Лагерфелд: Кара Делевин и Лили-Роуз Деп заедно

Памела Андерсън в клетка в Париж

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари