IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Облечи си Tialoto: Градски спортен шик

3 ноември 2018 08 00

Спортът за всеки ден

Снимка: Tialoto.bg / Димитър Кьосемарлиев

Снимка: Tialoto.bg / Димитър Кьосемарлиев

След като обобщихме тенденциите за пролет-лято с колекцията на Tommy Hilfiger и Gigi Hadid, идва време да съберем на едно място най-необходимите компоненти за есенната визия.

Втората част на проекта „Облечи си tialoto“ идва с помощта на Луис Хамилтън и неговата капсулна колекция за модната къща и линията Tommy Jeans.

И тъй като спортът владее модния подиум, фокусът ще бъде именно в тази посока, за да създадем перфектния вид за градския спортен шик.

Ето какво съдържа той за него и за нея.

Деним

Няма сезон, в който да можем без класическия деним. Абсолютно мултифункционален, този сезон той идва под формата на дънки и дънкови якета, за да създаде идеала за градски спортен шик.

За него той е в светли дънки с изтъркан ефект, а фокусът пада върху плътното кожено яке с масивен акцент на гърба. Класическото и емблематично лого на модната къща идва с изписване на името на Луис Хамилтън и преплитането с неговите задължителни стрийт елементи.

За нея денимът идва като дънки с подчертан акцент върху финия глезен.

Топ

Тъй като спортът е основната линия във визията, за него се откроява класическа поло тениска с яка в ярък червен цвят.

За нея горната част на визията е с подчертана елегантност и феерия на кройката, позволяваща подчертаване на лицето с тъмен нюанс на масленозелено и свобода на движението.

Обувки

Стилът на Луис Хамилтън е безпогрешно белязан с дързост, която се прехвърля върху модела зимни обувки. Те са обемни, изненадващо леки и с дебел грайфер, който контрастира на яркия червен цвят. Тук виждаме една симбиоза между червената тениска за него и същият нюанс обувки.

При нея спортният елемент идва в спортно-елегантни маратонки, комбиниращи кожени елементи и такива от велур, „пресечени“ от смела звезда на кантове в червено.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Всички кадри от фотосесията на перфектната есенна зима в спортен градски шик – вижте в нашата галерия.

Визии от колекциите TommyXLewis и Tommy Jeans, които можете да откриете в магазина на Tommy Hilfiger на следния адрес:

Paradise Center, Етаж 1, гр. София, бул. „Черни връх“ 100

Снимки: Димитър Кьосемарлиев за Tialoto.bg

Модели: Марио S от Ivet Fashion и Александра Попова

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

.... ( преди 5 години )
ne obi4am takuv stil , nito polzvam gradski transport. govoria bez tulkuvania. a ako tulkuvame - to e pak nepriatna tema ,
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар