IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ревюто на Victoria's Secret: Какво трябва да знаем?

8 ноември 2018 09 10

Всички детайли около модното събитие

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Миналата година в Шанхай, преди това в Париж, ревюто на Victoria's Secret дава възможност на едни от най-красивите модели в света да се разходят по модния подиум, придружавани от изпълненията на звезди като Бруно Марс, Джъстин Тимбърлейк и Риана.

Тази година ангелите се завръщат в любимия си Ню Йорк, където бе първото издание на ревюто-спектакъл през 1995 година.

Модното шоу ще бъде посетено от най-известните и талантливи дизайнери, изпълнители и супермодели.

Ето какво трябва да знаем за ревюто:

Кога ще бъде ревюто?

Ангелът на бранда, Бехати Принслу, разкри датата – днес, 8-ми ноември. Красавицата сподели важния детайл успоредно с анонсирането на своето завръщане на модния подиум след майчинство.

Къде ще се състои ревюто?

Финално и сигурно, дестинацията на тазгодишното ревю бе разкрита официално на 17-ти септември. Тази година Victoria's Secret правят своеобразно завръщане към корените и ще представят тенденциите в бельото в Ню Йорк, където се проведе дебютното ревю на марката. Все още обаче не е известна точната локация в града.

Къде можем да гледаме ревюто?

Всяка година то се излъчва по CBS, а за всички, които не са в Америка – може да се гледа лайфстрийм в Youtube канала на Victoria's Secret. Разбира се, още утре в Tialoto.bg ще ви представим най-доброто от ревюто с всички кадри и супермодели, минали по модния подиум.

Има ли тема на ревюто?

Макар по-голямата част от детайлите все още да не са официално разкрити, можем да кажем със сигурност, че ревюто ще бъде белязано от истинска експлозия от цветове.

С кой дизайнер е колаборацията за ревюто на Victoria's Secret?

Тази година звездната колаборация ще бъде с гръцката дизайнерка Мери Катрандзу. Капсулната колекция ще бъде представена на ревюто, а новината бе обявена чрез пост в социалните мрежи.

Сутиен за милиони: Елза Хоск ще носи Fantasy Bra

С крила на гърба: Бехати Принслу се завръща за VS

Заедно за първи път: Victoria's Secret и Mary Katrantzou

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари