IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

На Пенелопе Крус й върви... на бижута

3 февруари 2019 10 30

Актрисата представя собствена линия

Снимка: Atelier Swarovski

Снимка: Atelier Swarovski

След като Пенелопе Крус застана като лице за колекцията бижута, създадени за легенди, актрисата очевидно влезе в серия.

Сега продължението идва не просто за друг бранд, но и с представянето на колекцията бижута на самата актриса, създадени в колаборация с Atelier Swarovski.

Тя вдига блясъка пред обектива на фотографското дуо Мерт и Маркус, носейки изделия от Atelier Swarovski by Penelope Cruz Fine Jewelry и Atelier Swarovski by Penelope Cruz MoonSun.

Заснета за сезон пролет-лято 2019, кампанията поставя фокус върху изключителните ювелирни изделия от диаманти и скъпоценни камъни, поставени в прегръдката на 18 каратово злато.

„Горда съм от работата си с Atelier Swarovski и се чувствам късметлийка да бъда тук, където мога да привлека вниманието върху устойчивия лукс и да създам продукти, които да имат позитивно влияние. Беше толкова страхотно да работя с Мерт и Маркус за тази кампания – като моите колекции Atelier Swarovski, те ме карат да се чувствам и да бъда красива“, сподели актрисата.

Кадрите от фотосесията можете да видите в нашата галерия.


Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари