IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Емили Ратайковски по бельо в магазин

7 февруари 2019 16 00

Моделът рекламира собствената си марка

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Американският супермодел Емили Ратайковски се разсъблече по бельо в магазин като така рекламира собствената си марка Inamorta Woman, съобщава Vogue.

Кадрите са от магазин в Бруклин. На една от снимките, 27-годишният модел позира похапвайки на фона на хладилник с енергийни напитки. На друга е в бледорозово и с кафе при входа на магазина.

„Опитах се да създам образ на самоуверено момиче, което цял ден е в бански костюм и проследявам как се променя нейното настроение, ако тя е в такъв вид на плажа. Запитах се: Ще се впише ли такъв образ на живота в Ню Йорк? Става въпрос за памучни бикини, с които се движиш из дома си, а после с тях излизаш и за кафе“, обясни Ратайковски идеята си.

Цялата колекция включва общо 47 артикула на стойност от 18 до 55 долара.

През ноември миналата година Емили Ратайковски получи признанието „Международна жена на годината“ на наградите GQ Australia Men of The Year Awards, чиято церемония се състоя в Сидни.

Моделът излезе на сцената за да вземе наградата си и се обърна към публиката, пред което обясни, че много ѝ харесва да носи оскъдни бански костюми и да публикува секси снимки в социалните мрежи.

Снимка: Instagram

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари